Íme a MiTo beltere

2008-05-13  Tedi
Az újabb fotókon már a miniAlfa enteriörje látható, kék megvilágításostól, DNA-stól, karbonostól.
Hírek >> 2008  

A hivatalos MiTo blogon az első képek megjelenése óta húzzák az időt és mindenféle videókkal kápráztatnak el minket, ami az Alfa "manettinójával", a DNA-val foglalkozik. Mindeközben az olvasóközönség egyre inkább beltérről készült fotókért imádkozik Milánó felé fordulva. Ezúttal fohászuk meghallgatásra talált, az Italiaspeed ma közölt le pár hivatalos képet a MiTo belsejéről, bár a fotókat még sem a MiTo blog, sem a gyári fotókat közlő Fiat Auto Press sem közölte még le.

 

A beltér nem sokban tér el attól, amit a korábban közölt fotókon láttunk; karbon utánzatú betétet raktak az anyósülés elé, amit egy ízléses ívvel választottak el a többi műanyagtól, illetve az órák köré, a klímakonzol teljesen külön került, illetve visszatértek a nagyszerű, 156-oséra hajazó köralakú levegőbeömlők.

 

Inkább a minimalizmus, mint a luxus uralkodik a beltérben, erről a váltó környéke is tanúskodik; sajnos ez a rész kicsit puritánra sikerült, hiába helyezték el a váltó mellett a krómozott DNA kapcsolót. Hasonlóan fura a gyújtáskapcsoló környéke, kicsit túlméretezettnek tűnik, legalábbis a fotókról. Üdítő látvány viszont a minőségi anyagok használata

 

Az ülések formája tetszetős, és egyben kellemes újítás, hogy az Alfa jelet a bőrbe a bal, illetve jobb oldalra nyomták bele. További érdekes, és meglepő tulajdonság az órák kék megvilágítása, a gyári videókon ugyanis pirosan "izzottak" a számok. Talán nem minden típusnál lesz fauvékék az órák háttere...

A háromküllős kormány króm része némi rokonságot mutat a 8C-ével, de a kapcsolók mintha csereszabatosak lennének a műszaki alapot adó Grande Puntoéval.

 

Az autó bemutatójára júniusban kerül sor, addig még van pár tulajdonsága az autónak, amire nem derült fény, de a gyári blogon nyomon lehet követni. Ilyen például a Blue&Me rendszer működése is.

 

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi