Elaforg x Alfa Amore Garage

2022-01-31  Alfa Amore
Az Elaforg és az Alfa Amore hamarosan elindítja hobbiautó-garázs szolgáltatását a Budaörsi Repülőtér mellett! Őrzött területen lévő garázsunkban bekamerázott parkolóhelyek várnak, extra szolgáltatásokkal.
Hírek >> 2022  

Mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű jó garázshelyet találni Budapesten és azt is, hogy valami mindig hiányzik, vagy valami miatt izgulni kell. Omladozik és nedves a garázs fala, vagy egy szűk teremgarázsban parkol az autód és minden nap azon aggódsz, hogy mikor húzzák meg az oldalát… esetleg mikor lopják el, mert nincs a garázsban riasztó? Vagy egyszerűen csak túl messze van és nem esik útba?

Amit az Elaforg és az Alfa Amore kínál:

Kedvező lokáció: a Budaörsi Repülőtér melletti telephelyen található garázsunkból mindössze néhány perc alatt elérhető az M1-es, M7-es, M6-os és az M0-ás autópálya. A garázs pedig könnyen megközelíthető Budapestről is, hiszen közel az Egérút, az M1/M7 bevezető is.

Biztonságos: garázsunk egy körbekerített, vagyonőrökkel biztosított telephelyen található és 0-24 óráig elérhető. Az összesen 10 autó tárolására alkalmas garázsunk riasztóval felszerelt. Online kameránkon keresztül bármikor ránézhetsz az autódra, a garázsban történő mozgások pedig visszakövethetőek.

Tiszta és temperált: garázsunk egy raktárépületben van, tisztán tartott, aljzata műgyantás, azaz nem poros. Az épület szigetelt, tehát sosem lesz túl hidegben vagy túl melegben az autód.

Fix parkolóhely: garázsunkban mindig ugyanoda parkolhatsz, helyedet nem foglalja el más, nem parkol az autód elé másik. Amíg elviszed hobbiautódat, a másik autóddal természetesen a helyére parkolhatsz.

Szolgáltatásaink: az autód akkumulátorát bármikor töltheted nálunk (ha nincs töltőd, biztosítunk), ha pedig a téli kerekeid is nálunk helyeznéd el, gumihotel szolgáltatással várunk. Garázsunkban tudsz kezet mosni, és porszívó is rendelkezésedre áll, ha egy gyors belső takarításra van szükség. Az épületben mosdó is van.

Motorkerékpár tárolás: ha a motorodat szeretnéd a szezon végén (vagy akár egész évre) lerakni nálunk, erre is van lehetőség.

Extra szolgáltatásaink (egyeztetés alatt):
Gumihotel szolgáltatás mobilgumis szolgáltatás - az épület előtt cserélik le autód kerekeit
Igény esetén gőzös autómosó szolgáltatás kérése
Garázsmester szolgáltatás: ha ránk bízod a kulcsod, havonta egyszer beindítjuk, teszünk egy kört az autóddal az épület körül, majd visszaparkolunk vele, illetve folyamatosan ellenőrizzük az akkumulátorod állapotát.
Leszervezzük és elvégeztetjük autód helyszíni gőzös autómosását, kerékcseréjét.
Tárold nálunk alkatrészeid, autódhoz kapcsolódó egyéb holmijaid!

Amit nem lehet a garázsunkban: Kerékcserénél nagyobb szerelési munkákat végezni (fékcsere, olajcsere, stb.).

Áraink:

1 db autó parkolóhely alap szolgáltatásokkal: 29.900 forint + ÁFA / hó.
A szerződés megkötéséhez két hónap kaució szükséges. A parkolóhely minimum fél évre bérelhető.

Motorkerékpár tárolási díja: 11.000 forint + ÁFA / hó. A szerződés megkötéséhez két hónap kaució szükséges. A parkolóhely minimum fél évre bérelhető.

Garázsmester szolgáltatás: 10.000 forint + áfa / hó

Gumihotel: 4 db szerelt kerék tárolási díja 2000 forint + áfa / hó

Autómosás, gumicsere, további alkatrészek raktározása: egyeztetés alapján.

Érdeklődj telefonon:
Halápi Zsolt 06-30-317-8515
Kraszna Attila 06-70-943-3287
Vagy emailben: info@alfaamore.hu

Írta:
Alfa Amore