2020-ban nem Zánkán lesz AlfaCity

2019-11-07  Alfa Amore
Rajtunk kívülálló okok miatt a 2020-as AlfaCity-t nem Zánkán rendezzük meg. Nem várt szervezői feladatok elé nézünk, olyan még egyszer sem volt, hogy ne a saját döntésünk miatt kelljen helyszínt váltanunk.
Hírek >> 2019  

Bár a jövő évi dátumot már nyáron egyeztettük a zánkai rendezvényközponttal, csak "ceruzával" írták be a naptárba, mert még ők sem tudják, hogy az évek óta tervezett átépítés mikor indul el.

A munkálatok ősszel elkezdődtek és október végén az is kiderült, hogy a zánkai központot úgy építik át, hogy alkalmatlanná válik egy 1500+ autós rendezvény megtartására. 

A zánkai rendezvényközpont közlése szerint 2020-ra az autós forgalmat a minimálisra szorítják a táboron belül, a vendégeknek a kijelölt külső parkolókban kell hagyniuk autóikat. A strand területére nem lehet majd behajtani, a mostani kreszpark helyén pedig egy mindössze 250 autót befogadó parkolót építenek, tehát nem terveznek úgy, hogy nagyobb rendezvények megtartására alkalmas legyen ez a helyszín.
 
Ezért úgy döntöttünk, hogy új helyszínt keresünk AlfaCitynek. Jelenleg is több lehetséges rendezvényhelyszínnel is tárgyalunk, ajánlatokat várunk, megkereséseket írunk, bejárásokat tartunk.
 
A helyszínváltozás miatt előfordulhat az is, hogy nem a meghirdetett időpontban, hanem hetekkel korábban lesz AlfaCity, egyelőre még ez is képlékeny. November végéig mindenképpen szeretnénk véglegesíteni a dátumot és az időpontot is, utána pedig rögtön indítjuk is a jegyértékesítést egy vadonatúj weboldalon.
 
Addig türelmeteket és megértéseteket kérjük.
 
Köszönjük!
 
Az AlfaCity Crew 

A témáról bővebben a Backstage-ben!
 

Írta:
Alfa Amore