Tervezd meg a 2022-es Alfa Amore kártyanaptárat!

2021-11-09  Alfa Amore
Tervezd meg a 2022-es Alfa Amore kártyanaptárat! Jövőre lehet, hogy a Te terved alapján elkészülő naptárat osztogatjuk majd!
Hírek >> 2021  

A feladat: a 2022-es kártyanaptár látványos felének elkészítése azzal a céllal, hogy az minél jobban felhívja a figyelmet az Alfa Amorén történő regisztrációra vagy az alfás életérzésre. 

Műfajbeli megkötés nincs, a lényeg, hogy vedd figyelembe a naptár méretében rejlő lehetőségeket! (10,4 x 7 cm) Természetesen használhatsz Alfa Romeókról készült fotót, de legyél kreatív és egyedi, a cél nem az, hogy egyetlen autó legyen a középpontban, sokkal inkább kreatív, saját elképzeléseket várunk. Szóval ne csak annyiból álljon egy terv, hogy rárakod egy Alfa Romeo képét.
Ezen kívül arra is kérünk, hogy ne használd fel más alkotók munkáját!

A verseny december 1-ig tart, utána az Alfa Amore zsűrije eldönti, melyik a legjobb. Ezt követően pedig a tagság is megszavazhatja a Facebookon, hogy a többi naptár-terv közül melyik legyen a másik, amely szintén nyomtatásba kerül, több ezer példányban!

Azaz jövőre kétféle naptárral reklámozhatjátok/reklámozhatjuk majd az Alfa Amorét!

Technikai elvárások: Használd a letölthető psd-t!

 

A kártyanaptár alja adott, az Alfa Amore/2022-es részen, annak színein nem lehet változtatni! Dolgozz 300 dpi-s képekkel, cmyk színprofillal. A tervezésnél ügyelj, hogy "kifutóra" tervezd a grafikát. Ehhez találsz segítséget a psd-ben! Ha szöveget írsz bele, a fontokat raszterizáld le (más szóval görbézd le).

A pályázatokat psd-ben kell elküldeni, csatolva egy rgb színprofilú 72 dpi-s nézőképet, jpg formátumban a halesz@gmail.com címre vagy töltsd fel Google Drive-ra és oszd meg velünk a linket.

Ha beszállsz a versenybe, azt is jelezd nekünk előre e-mailben, hogy tudjuk, hány pályázóra számíthatunk. Technikai segítségért keress minket nyugodtan, szükségét érzed!

A zsűri által díjazott pályamunka nyereményei:

- AlfaCity 2022 kétnapos belépő + matrica
- Alfa Amore ajándékcsomag
- 100 db kártyanaptár

A közönségdíjas pályamű nyereményei:

- Alfa Amore Shop kupon, 10 ezer forint értékben
- 100 db kártyanaptár

Egy pályázó több munkát is beküldhet! Ha kevés pályázat érkezik, a szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy csak egyik fordulóban hirdessenek eredményt, azaz például ne legyen közönségszavazás. Tehát mégegyszer a beküldési határidő: december 1., szerda éjfél!

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Naptárak

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2024-02-02 20:14:57 // 1175
idő van, február:-)
farki2024-02-02 14:59:21 // 1174
Majd jövőre. 😉
GT Ɨ|ѯ2024-02-02 07:01:11 // 1173
Alakul az idei?:-)