ystuc2010-12-06 20:27:12 //
5171
Semmi gond! :-)
Megmondom őszintén, hogy kezdem megszokni, hogy sok helyről visszaköszön. Nem ezzel van a baj, mert örülök, hogy tetszik az embereknek. Egyszerűen arról van szó, hogy mivel hasznom nincs az egészből, az elismerés az egyetlen, ami marad nekem. Most ezt ne vedd magadra, oké, nem tudtad. De sokan vannak úgy vele, hogy leszarják ezt a részt. Amíg nem volt vízjelezve (ez az én hibám), addig boldog-boldogtalan használta, elkérés nélkül. Persze voltak olyanok is, akik értékelték a dolgot, és elkérték, megköszönték, stb... Ez az, ami nekem marad ebből az egészből.
Van itt az Amorén olyan, aki feltetováltatta magára, van, aki az autójára ragasztotta, van, aki pólóra vasaltatta. Viszont mikor egy szlovák rendszámú 145-ösöre láttam felfújva, akkor nagyon meglepődtem. Sőt, valamelyik matricagyártó üzem honlapján is megtaláltam. Na, és ez a legdurvább rész. Ellene tenni nem tudok, ez van. Viszont a lényeg: Örülök, hogy sok embernek tetszik, de szeretem, ha tudják is ezek az emberek, hogy ki is a szerző... :-)