Kedves CarTárSak!
Karácsonyi ajándék gyanánt elkezdek csepegtetni képeket.
Aki már ismeri, az így járt, annak idén nincs ajándék! :)
Kíváncsi vagyok a reakciókra...
27-30ló? :D az a dízöl? nekem egy felpiszkált brabushoz volt dolgom, a váltó lenne normális, még a gtv-t is megszorongatná... egyesben így is szinte bármit ott hagy :D
megy, amennyire kell, egyedüli ellenfele az emelkedő, és mentem már vele 110-el is... nálam az volt a vége :-) viszont 70-100-as országútazás alatt 4,5-t evett. amúgy vmi 27-30LE
Nagyon király képek! Az egyik hangyás csóka a múltkor a lámpánál engem is megállított, hogy menjek találkozójukra, de mondtam, hogy egy másikra (márka) megyek... :-) (no azért mindent nem :-D )
Havernak volt R4-e, de a dobozos verzió. Az árát visszahozta, mert furikázott vele sokat. Még az R4 klub-ot is megalapította, volt találkozójuk is. Oda én is benéztem, mert pont arra jártam, és kíváncsi voltam ezekre a kocsikra. Néhány kép:
nah, ez már tényleg nagyon OFF de ezután be is fejezem, mert aztán kikapok ... :-)
Szóval pont tegnap kipróbálhattam egy Smart-ot és hát nem is tudom: a kis R4 jobban bejön, de végülis hasonlóak, csak pár évtized van közöttük: parkolni jó, jól fogyaszt, nem megy :-)
nem akarok ennyire belemenni, de még egy jó kompromisszumnak tűnt egy Citroen Dyane (abból is van ponyvás tetejű), kacsája meg sok embernek van... no persze, azért az izlés határán maradva :-) bár aztán mindig rájöttem, hogy ezek azért mégiscsak francia autók és vhogy óvakodtam eddig tőlük...
Legszebb stoppolási élményem kapcsolódik egy fehér 4eshez, azóta akarom vezetni:)) Nem volt jó az órája, a srác házig vitt minket, kábé 20km-es kitérőt tévő. Végig padlón volt a lába, nyitott tetőablakkal, zsír volt nagyon :)
egész megbízható és még a GTV-t is óvja :-) 150-t megért és az éves biztosítása is csak 4500, valamint beéri 5literrel vegyesben :-) .... retro érzéssel :-)))))