Sose allitottam, hogy nem bennem van a hiba, a magas tatraban peldaul a baratom abbol el, hogy hasznalt sileceket arul. Hasznaltat - vannak ugyanis orosz turistak, akik iderepulnek, bevasarolnak, otthagyjak, hazarepulnek. En is el tudom kepzelni, hogy Ferrarival megyunk nyaralni es a csomagterben csak a kiborond es a kreditkartyatarto van, de minek mondjak le arrol a luxusrol, hogy el tudom vinni az anyosom, hogy a kirandulas ne csak a gyerekekrol szoljon? Komolyan mondom, rakj be egy olyan kepet, ahol a ket gyerekules mellett ott az anyos (apos, 18eves szoke pesztunka, ...) es egy Alfarol van szo. Ez az elso kep, a masodik meg legyen a csomagter, ahol benn a melykocsi, az alvaz es a gyerek motorja. Persze nagy eroszakkal itt is el tudom kepzelni, hogy nem a gyerek igenyehez merten veszem a babakocsit, hanem az autohoz viszonyitom, de nalam a gyerek az elso es ha nem muszaj, nem csinalok kompromisszumot. Raadasul nem is kifogaskent hasznalom, eppenseggel lehetett volna apro Alfa nagy tetoboxal, esetleg karavannal :) de ez sokkal jobb otlet.
Sajnos csak ilyen telefonos kepem vannak:
1. nem hiszem, hogy az Alfa csomagtere nagyobb, a Volvoe 450 liter (460?), de ezen a nyilason a Jane babkocsi mely resze szetszedes nelkul nem fer be. Az 1100 euros babakocsit meg nem fogom furni faragni, ebben remelem egyetertunk.
2-3: C5 es benne a 2 gyerekules + anyos. A hatterben jol latszik a degeszre tomott csomagter. Nem letezik, hogy mindezt egy Alfaba belerakod. Csak a teli kabatok, csizmak, sapkak, salak kiteszik a csomagter harmadat (ami 533 liter)