hátamit a csóró német adott a zenderekhez, mint neuwertige reifen. Oszt persze méd in csájna, a 10 éves nullára kopott kirepedezett 195ös 15"os pirelli komolyabbat tart náluk :)
Mindegy, a 156on legyalogolni jó időben városba jó lesz. :-P
Ez bármilyen használt autóval előfordul. Az előző autómra én is ráköltöttem még egyszer az árát, de szinte mindent az én hibámból. Ettől nem a Fiat szar, én voltam balfasz. Az autónak szinte semmi baja nem volt, ha gyártanák még, vettem volna egy újabbat.
Előttem nem tudni mit kapott, de egyszer leszabattam a hűtőket, lökhárítót, az apró malőr volt, meg egyszer elrepültem vele és egy árok alján állt meg az oldalán, akkor a bal oldala kapott és a tető.
Nekem meg lehet ez az utolsó Alfám. Már egy éve le kellett volna adnom bontóba, és valami teljesen mást beszerezni. Csak a szívem nem engedi, az eszem már jó ideje mást mond. Horror mi pénz, hogy gyári közeli állapotba hozzam, a futóművesem szerint jó eséllyel el van deformálódva a kasztni, a karosszériásom szerint meg jó minden, mégsem lehet rendesen beállítani a futóművet. :S
215/45 R17-et ír a gépkönyve... Ismerek olyan Alfást aki 225/45 R17-el jár, de az ő kocsija folyton garázsban áll mert külföldön dolgozik, ha megy, akkor is csak lomhán, mert 2.4 dízel+chip. :D
Jaja! a 40-45 kevés különbségnek tűnik, de a napi használatban a /40 bosszúság, a /45-tel pedig szinte semmi gond. Nagy kátyúkra persze figyelni kell (meg ott van ám a futómű is...), de jobb a kanyarvétel, jobb a fék.
Szerintem ne tedd! Egy Marea 2.0 20V-vel két szezont jártam 205/40/17-es gumikkal. Kétszer repedt a felni. Lecseréltem MOMO-ra, utána többször kicsípte a gumit még egy gyenge kátyú is. Lecseréltem a gumikat 215/45-re, amivel teljesen használható volt, bár ez nagyobb a gyári méretnél. Szóval a 205/40/17 sok bosszúságot fog okozni...
Sztem nemigen...Max vigyaznod kell a gödrökkel a /40 esekkel,mert neha en lätom a szemem elött a forintokat ahogy repkednek elfele (a lengökarkra :D) mikor megfogok egyegy gödröt ... :D
meg voltmarhogy kiszalltam egy nagyobb kätyu utan neme serült a gumi vagy felni...
de eddig megusztam ...remelem maradis igy.. ;)
Elvileg nemi fogyasztasemelkedessel is jar a nagyobb futofelület miatt kialakulo nagyobb gördülesi ellenälläs miatt. (engem ez monnyuk nemigen hatott meg,megha igyis van :))