Mi mennénk! Pláne mert én 15.-e után egy hétig nem melózok!:-) . Persze ha a kárpitos úriember készen lesz az ülésekkel addigra, bár lehet hogy elhajt a fenébe, ha meglátja őket.
Ezt én is láttam. Valami kisipari cucc lehet, hegesztve és festetlenül. A gyári szerintem mélyhúzott.
Amúgy meglepett hogy mennyire nincs már ez se. Nemrégen még itthon is találtam a netes boltokban.
Erhard tuti utána tudna nézni, de hát már nincs itt :-(
Lassan nem lesz más venni kell egy donorautót amit télen nem használtak.
Köszi az infót !
Sajnos még mindig nincs kész a hátsó ablak mert nincs a kárpitosnak megfelelő vastagságú
Már megrendelte de még mindig semmi
A kerekeket meg jövő héten vihetem festetni
Márciusban műszaki
Remélem addig minden a helyére kerül
Szépen szólnak! Pont elég ebbe a kocsiba szerintem. Neked kb 5 perc lesz a csere!:-) A mi autónkban rettentő slendriánul volt kivágva a rácsok rögzítő füleinek a helye! Így azzal ment el a legtöbb idő, hogy vissza ekecseljem őket.
Profi munka, pontos a tető. Ráadásul az ablak se lebeg be amikor egy teherautó elmegy szembe. A régivel volt hogy egy papírzsepivel támasztottuk ki mert akkorát mozgott hogy azt hittük kiszakad.
Úgy csinálta meg hogy az ablak benne van a tetőben, nem lehet kivenni. Azt mondta ha cserélni kell keressem meg és megoldja.
Köszönöm szépen! Ha augusztusban átmegy legálisan a műszakin,és nem kell több százezret rákölteni akkor lehet hogy elviszem a leszedett tetőt újrahúzatni!
Én még Karácsony előtt vittem el a kárpitoshoz és ,ha minden igaz a jövő héten mehetek érte.
Azért volt csúszás mert valami ragasztó nem volt neki raktáron
Jani az illető neve 20/585-4989 Tatabányán van a műhelye
A komplett tető egy hét volt. Ha csak ablakot cserélsz nem is kell az autót elvinni az ablakot ki lehet szedni.
Ő meg tudja mondani hogy mikor tud fogadni és mennyi idő, illetve hogy ha ő szereli ki akkor mennyi idő.
A PHuBi-ba többek közt ezért is került aktív sub és az eredeti maradt benne.
Most spekulálok hogy át kellene tenni a rekesz feletti hátfalra, nem foglalná a helyet az ülés mögött. Lenne hely az italoknak amit a "navigátor" is elér :-)
Ha lehetséges, meg tudnád adni az elérhetőségét annak aki az ablakot cseréli Neked?
Gondolkozom teljes ponyva készíttetésén is, mivel van egy teljes plusz tetőm, de azon is
régi a ponyva.
Ha rendbe teszem a belsejét, én nem tudom fogok-e oda hangszórót tenni... Lehet, elég lesz a két első ovál, hogy valami cicerogjon - úgyse hallgatok zenét ebben.
Ellenben a most bevágott hangszóróktól is megőrülök, mikor akkusarut kell le/fel rakni. Minden félfordulatnál elkapja a 10-es kulcsot a mágnes :D
Nekem 165mm-es volt bent gyárilag. Annál nagyobbat bele sem tudtam volna tenni, mert a könyöklőtől még ezt is nagyon nehéz volt beszerelni, plusz a takaró rács is erre a méretre van kialakítva!! Nálam!!