Ha csak egy hónapra, de én is 159 tulaj lhetek. Nálam van egy 159 1.9 Mjet TI. A 156-osom fotghatáson van és addig azt az autót nyúzom.
Eddigi tapasztalataim:
Nem olyan vészes az 1.9 Ebben az autóban. Én azt hittem, hogy sokkal lomhább. Na persze nem mondom, hogy felveszi a versenyt a 2.4 Mjet-el, de ahhoz képest elég dinamikos. A 3-ast ez is nagyon szereti. Ha valakinek az kell egy autóban, hogy eljusson A-ból B-be és arra tökéletes választás. Már ami az erőt illeti. Viszont a 120 lovas biztos kevés lenne már. Előzésnél azért van, hogy vissza kellett kapcsolni, de mégegyszer mondom, kellemesen csalódtam a "csak" 150 paciban.:-)
Épp a hegyekben voltunk a hétvégén és így volt alkalmam kipróbálni a szerpentinen is az autót. Persze csak óvatosan, hiszen ismerkednem kell még vele. Azonban így is szétélveztem az agyam. 19-es papucsok, 235-ös gummák. Fekszik az úton rendesen. Élvezet vele menni. Mi lenne, ha 2.4 lenne?:-)))) Megérez mindent a futómű, de nem vészesen és engem meg épp nem érdekel, hogy érezni a döccenőket.:-DDD
A beltér egy álom. Kénelmes hurkás bőr ülések. Szép fehér világítás az órákon, egyszóval álom. Legszívesebben benne aludtam volna.
A külseje. Asszem ehhez nem kell komment. Összepisáltam magam, amikor megláttam. Eddig is tudtam, hogy szép a 159, de élőben látni és menni egy ilyen autóval........hmmmmmm....................most már tudom, hogy kell egy ilyen.
Na és persze bejöttem dolgozni és jó volt látni/hallani a kollégák elsimerő tekintetét/szavait, hogy ez igen.........:-DDDD