aaajh gyerekeek!! :-//
irtó rosszul kezdődött a mai napom! no a V6-tal semmi gond! :-)
csak reggel VÉGRE sikerült (kívül-belül) jobban szemügyre vennem a pár nappal korábban belinkelt fekete széleskasztnis (állítólagos) "V6"_ost!
rendkívül csalódott vagyok!!! :-/// nem az fogadott, amire vártam, és amit ugy hangoztattak! gyakorlatilag "átcsesztek"! jó, nem direkt, csak sajnos kevés a hozzáértő!!
ez a kép várt a motorháztető felnyitása után!!

na ugye hogy nem V6?!?!? ... a francba -gondoltam magamban! :-((
pedig még ottani ismerős arcok is mondták, hogy "tyhűűű, anyám, engem már vittek vele egy kört, nagyon durván megy, 1000% hogy 2.5ös motor van benne!!! " ... hát ehhez csak annyit fűznék, hogy akkor ezek még nem mentek még ilyen erős kocsiban soha! max trabival, és ahhoz mérték! :-))
a motor egyébként elég olajfolyásos, de amit hallottam a csávó nagyon szereti nyomni a gázt, szóval biztos ki van taposva a lelke!!
szóval nagyon pofára estem emiatt, hogy nem V6-os, már nagyon beleéltem magam!! :-/
a gazdájával még most sem tudtam beszélni (még mindig németben van, majd hóvégén jön haza), csak a feleségével, az meg jószerivel azt sem tudja milyen márka ez! :-) azzal vele csináltam volna egy jó üzletet, de így már minek!! :-(
viszont az autónak úgy baja nincsen, elvileg működik, bár az akksi nem volt benne, hogy kipróbáljam, de hétvégén viszek magammal! :-)
az ültetés az télleg ilyen ültetés, nincs eltörve semmi, nincs felszakadva semmi, ez ilyen! ... durva!!
tolok még fel egy két képet:

itt a vezetőülés előtt van egy kis víz, ha jól megfigyelitek! :-)
amugy napfénytetős!
összességében a kocsiszekrény miatt nekem nagyon megérné, mert ahogy átnéztem, hátul is a csomitartóban a kárpit alatt egy rozsdafoltot nem találtam, meg seholsem, a kasztnin sem ...
szóval lehet az lesz, hogy a V6os forgalmiját átíratom feketeszinűre a jelenlegi kék helyett (hogy tidjak mászklálni ezzel a "donorral") amíg elvégezzük a szükséges lépéseket, ... és akkor ... a V6ból motor ki ... kapna egy teljes motorfelújítást, akár gyűrűzést is ... közben a fekete "ál-V6-os" kapna szép fekete telifényt, ... és amikor kész lenne a V6 moci, áttevődne a feketébe ... ennyi!!! :-))