Azt mondja ma nekem offos német autós haverom... neki a nagy hegyi kaptatón elkezdett villogni a műszerfalon a felkiáltójel... fél, hogy vmi baj lesz... mondom neki... miylen kaptatón??? Én az Alfába észre se vettem, hogy kaptató van.... :D
Akkor mégis létezik a hiba?D
Nem, nem is tartom valószínűnek, hogy fogunk. Ettől függetlenül benyaltad, vagy úgyis ír6om, hogy beugráttál a csőbe, nekem teljesen mind1.DD
"Neked nincs olyan, hogy hidegen torpan meg nagyon érces hangú a vas? Mert nekem télen tűnt fel, hogy muszáj vagyok melegíteni egy fél - egy percet ahhoz, hogy ne torpanjon meg ne legyen ilyen furcsa érces hangja."
+int benyaltad, de már +szoktam.D Gyúltsd fel nyugodtan, nem fog visszatartani senki sem.D Utcadíszt is csinál6sz belőle, ha neked úgy jó.D
Nem 1x indítom be 1 évben, senki nem állította, hogy hibamentes, ill +int kevered valami mással, mert nem szokott apró dbokra hullani.D
Rángatás? Erről ÉN miért nem tudok? Ja ez is ilyen pbhiba? :D
Ez közel sem hibamentes? :D 15 K km alatt költöttem rá olyan 20.000 ft-ot. Brutál. A rohadt kurva anyját ennek a fosnak :D Föl kéne gyújtani. De legalábbis utcadíszként használni, mint a rohadós szétesős öreg alsóközepes szutyok alfák többségét :D
Bezzeg a te csudagéped, amit majdnem minden évben beindítasz egyszer... Az hibamentes. Csak néha széthullik. Apró darabjaira. Amúgy király :D
"Mondanám, hogy 1 év és 15.000 km hibamentesen,"
Kerékcsapágy, kipuffsor tömítés(2 1 hengerhezD), rángatás, ezt közel sem nevezném hibamentesnek.D
Lehet, hogy titeket az volt, de rről én igazán nem tehetek. Tudod amiket én láttam azok nem ilyenek.D
Jaja, hibamentes, zúgó kerékcsapággal.D Ahhoz képest, hogy trepnin használod, még nem igazán láttak ilyen gyorsulós Seményeken.D
Ha kiSel az autód alján, az a mágánügyed.D
"A sűrűbbik (majd utánanézek, milyen viszkozitású) olaj került bele, biztos ami fix alapon. Adalékolni is szerettem volna, de jobb volt ez így
Elvileg 2.4 liter kell bele, nekem is pont ennyi ment bele, még van a 3. flakon Unixos olajból egy fél dobozzal. "
Naja.)))
Nincs valakinek 1.6 Boxer váltóba való jeladó??? Kis műanyag valami, amire rá kel csatlakoztatni a csatit... Már mindenmerre kerestem, de nem nagyon van... :S