Te.. Neked most született gyermeked.. Az ilyen szavak emlegetése előttem az mostanság roppant káros hatással van mások egészségére. Sőőőt. a "Svájcifrank" és a "hitel" szavak egy mondatban történő alkalmazása irányomba történő ragozással garantáltan halálos kimenetelű :) Szóval kellesz még a családnak, semmi meggondolatlan kijelentés ne hagyja el ajkaid :))
ne aggódj, majd elviszik a megfelelő úriemberek, tudod azokról beszélek, amelyikek néha segítenek minket a rendszer némi kábeltől való megfosztásával, így nem fogyasztunk annyi áramot. mivel ilyenkor nincs.
...
sebaj, majd az előző 73 tábla helyére tesznek másik 81et, de ezek már úúúniós szuperfényvisszaverőésvízlepergetőkávéfőzős táblák lesznek, darabjuk száz erez forintért, plusz száz a felszerelésért...
A lesből méréssel se lenne semmi baj, ha nem a "kinntfelejtett" tábláknál tennék. Sajna annyi korlátozó tábla van kirakva, hogy egyszerűen nem lehet komolyan venni őket. 10-ből talán 1-2 korlátozó tábla van, aminek tényleg értelme van.
Amúltkor megszámoltam, egy 56 km-es szakaszon (normál országút pár faluval) 440(!!!) a KRESZ-ben is megtalálható tábla van. Egy másik már Szombathelyt is érintő 32 km-en 531 (!!) db-ot számoltam. Tudok olyan szimpla fénysorompós vasúti átjárót, ahol mindkét irányt számolva 49 tábla van kirakva.
Ezeknek 60%-a tuti felesleges.
Várhatnak, próbáljanak engem megszivatni a tisztelt NKH-sok, esélyük sincs. Holnap el is megyek tesztelni őket, mert egy Cartársnak cuccot kell elhoznom fehérvárról :-)))
Mert az autós fizetőképes. Kis befektetés, nagy haszon.
Nekimenni meg az egész szabályozás-betartatás-ellenőrzés átalakításnak sok melóval, na az kis hazánkra nem jellemző.
Igazad van a szabályokat be kell tartani. De nemcsak a közutakon. A baj az, hogy ez a qva banda csak és kizárólag az autósokkal van elfoglalva. Semmi mást nem tesznek, csak ránk vadásznak! :)))
Lehet hogy most nem annyira leszek népszerű, de én azt mondom, a szabályokat be kell tartani.Lehet ugyan lázadozni, én sem sokat járok ötvennel, de ha viszont elcsípik az embert, méltósággal illik veszíteni ;-)
Vagy a kor ölte ki belőlem a "rendőrállamgyengébbnálam" szlogent, vagy az életérzés, ami az Alfával jár, mindegy.
Olyan, mint öltönyben bliccelni a hatoson, kínos...
Az országra jellemző kupit nagyrészt a tisztelt állampolgárok okozzák, és változást, sokan csak a szemben álló féltől várnak.
Azért az is hihetetlen, hogy Magyarországon a rend őrei az autók lámpáján lévő betűket bogarásszák, miközben lehet, hogy más téren égetőbb szükség lenne rájuk. :((
Ide is földobom, mert a hirdetési rovatban, valamiért nem enged szöveget írni hozzá.
2db CAM BIG zárható, olasz kerékpártartó, új, bontatlan, még fóliás csomagolásban eladó. 8000/db. Ha elviszed mindkettőt14 e. Egy családba minimum kell a kettő:D