Először majdnem elhitették mindenkivel, h megtörtént eset, de aztán kiderült, h a nő, akiről a film szól, csupán egy szinésznő :)
Egyébként az egyik nagy stúdió külön részleget nyitott az ilyen áldokumentumfilmek készítésére. Az apollo 19is ilyen lesz.
Viszont a Zátony megtörtént esetet dolgoz fel. Ha úgy nézed, hogy veled is megtörténhet, úgy lehet, hogy más. Még nem láttam, de megvan :)
Olyasmi mint a Nyílt tengeren 1-2
Nem volt olyan rossz, érdekesnek találtam! Ez az UFO téma egyébként is érdekel! Azt mondják a film igaz történetet mesél el, én azért ezt nem hiszem! Bár már majdnem elhittem! :-))
Tegnap megnéztem a Negyedik című filmet.Én se szeretem az ilyeneket,de jó volt.Várom a következőt 10/10
Még egy filmet néztem. A ZÁTONY Szerintem ennél kevesebből már nem lehet filmet csinálni.5 ember 1 hajó és egy autó+1 cápa vagy annak látszó tárgy:)Borzalmasan hosszú ,semminem történő film. 10/2 Egy pont a cápának egy meg a szétharapott teknősnek jár:)
Szerintem mind2 2011es :)
Tekken? Még nem vitt rá a lélek, h megnézzem, kicsit ódzkodom a japán stilustól... a csihi-puhi sem az én kategóriám, de lehet megsasolom majd, és lehet, h tetszeni is fog :) Amitől nem sokat vár az ember, azt könnyebb felülmúlni
Én azt láttam ami 2011 es.
Viszont most megnéztem a tekken-t amihez nemtúlsok reményt fűztem de egy vasárnap délutáni unaloműzőnek jót tett..semmi xtra ,csihi puhi. néha kiderült ez az és eltetl másfél óra :D
Nem lehet, hogy te is az Asylumos változatot láttad? :D :D
A Skyline a maga kategóriájában (ami szerintem egy "c" kategóriás sci-fi) nem is rossz film, de azért nincs partyban egy mozifilm kategóriás filmmel.
Egyébként nekem egyik sem jött be annyira, mindkettőtől kicsit többet vártam.
Lehet a Transformers 3-al is igy leszek. Ezt a Föld invázióját is úgy beharangozták, hogy látatlanba 10/10et adtam volna neki.