2007-07-28

Szegedi Alfa Party 2007

Július utolsó hétvégéjén Szegeden gyülekezett az Alfások apraja-nagyja. Több mint 100 autó gyűlt össze a Tisza-menti városban, immáron sokadszor.
Események >> 2007  

Az alábbiakban Satti - a rendezvény főszervezőjének - beszámolóját olvashatjátok:


Eljött ez a nap is, július 28-a, amit már úgy vártam, mint kisgyerek a karácsonyt. Minél jobban közeledett a tali ideje,annál türelmetlenebb voltam, főleg amint láttam, hogy milyen szép számmal leszünk ezen a jeles napon.

Elérkezett a szombati nap, gyönyörű napfényes idővel, ahogy azt kell, főleg, hogy megígértem mindenkinek, hogy szép lesz az idő.

Már reggel 8-kor kimentem a területre, mint egy jó hadvezér a nagy csata előtt, hogy mégegyszer nyugtázzam: minden rendben lesz, mert az Alfásokat nem zavarhatja semmi. Természetesen az első érkezők már 9 után kezdtek szállingózni, szépen sorban, folyamatosan érkeztek. A nagyobb roham 10 óra után indult meg, azt sem tudtam, hogy hirtelen hol is legyek. A legjobb az lenne, ha már legális lenne a klónozás, mert akkor nem kellene rövidtávfutó edzést tartanom... de ez kellemes fáradtság, mikor ilyen sok Alfát kell sorba állítani. Szóval úgy is mondhatnánk: öröm és boldogság! A legszebb az volt, mikor a sétányra, olyan irányból is érkeztek az Alfák, ahonnan egyáltalán nem is lehetett volna, de mint tudjuk: egy amorés előtt nincs lehetetlen.


A végére 110 Alfa jött össze, ami csodálatos! Remek látványt nyújtottunk a belváros közepén, abban a nagyon kellemes környezetben. A nagy fák árnyékában szinte végig értek a sétányon az Alfák! Sokan sétálgattak, nézelődtek a környéken, hisz tulajdonképpen a sétálóutca folytatásában volt a tali, innen mindenki felfedezhette a belvárost.

Még egy külfőldi résztvevő is megjelent egy nagyon szép sárga Spider-rel, egy német srác, aki most itt lakik ideiglenesen Szegeden és úgy gondolta, hogy részt vesz a bulin és nagyon jól tette. Természetesen amint beállt azonnal kattogtak a fényképezőgépek, mindenkinek nagyon tetszett a szép kis sárga gép!

Délután 2-kor indult el a hatalmas menet egy felvonulásra a városon át, ami néha nem volt teljesen zökkenőmentes, természetesen a vége felé voltak kis hézagok, de azért összességét tekintve óriási látvány volt ennyi Alfa egymás után. Grando cartárs már feltette a konvolyról készült videót a youtube-ra, ahogy érkeznek a gépek a fűvészkerthez, közel 10 percen keresztül.

A fűvészkertben is maradtak elég sokan, ott pihengettünk egy kicsit, felfrissültünk, sokan elmentek a strandra és ott töltötték az időt a vacsoráig.

A vacsora remekül sikerült, a Fa-villa étteremben a teljes teraszt elfoglaltuk, hiszen majdnem százan voltunk még akkor.

Ami számomra ismét hatalmas és nagyon kellemes meglepetés volt, hogy megkaptam a szülinapi Alfás tortámat, úgy mint az előző évben is, de erre most nem is gondoltam, mert azt hittem a tavalyi az egy egyszeri alkalom volt :) Mindenesetre ennél jobb környezetben, társaságban nem is kaphattam volna meg a szülinapi jókívánságokat.

A legtöbben estefelé indultak csak haza, de voltak akik itt is aludtak a városban.Remek hangulatú nagyon jó partit sikerült összehozni, mégegyszer köszönöm mindenkinek aki eljött és aki kihagyta, azt várjuk jövőre ugyanekkor, ugyanitt!

Kapcsolódó galériák:

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

Bull1552014-05-29 17:02:27 // 6984

https://www.facebook.com/events/230214543841065/?fref=ts

Változott az időpont 2014.06.22.-re! Aki tud jöjjön!!! :)
kispeterz2014-04-11 07:24:13 // 6983
Jó ötlet!
Bull1552014-04-10 20:35:34 // 6982
Itt a folytatás!!!!!