Blog >> látogatás

>> Egyébmesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2009-08-10

Szombaton a 300 km távolságra levő Boldogkő várba látogattunk. Nagyon szép hely, a vár elég jó állapotban van (már ami megmaradt belőle a Habsburgok után), a kilátás hihetetlen - csak nagyon messze van! Sajnos az oroszlánnyelvre épített kilátóba (2. kép) nem mehettünk, mert a szikla végig repedt, és ezért többé nem látogatható. :(
Hosszú autópályázás miatt kissé fárasztó az utazás, előtte Miskolctapolcán egy kis bobozással frissítettük fel magunkat. (Igazából nem tudom miért hívják bobnak, hiszen 2 sínpáron fut , a nyári bobok meg bádogteknőben csúsznak, mint a XI. kerületben, és Visegrádon). A bobpályáig az iGO frankón bevitt a bányába, nem volt kikapcsolva a "Földutak" opció - így szegény 156 kénytelen volt hason-kelni egy-két helyen, ellenben a kilátás itt is csodálatos volt :)

Készült új főkép is az adatlapomra, két év után le lett cserélve az eddigi :)

>> EgyébMike. // Alfa 156 1.6 TS // 2007-11-10

Az Alfa Romeo Club megint casinó látogatást szervezett a tagjainak és minden Alfásnak akinek ehhez kedve volt. Nem sokan voltunk, de így pont elfértünk egy rulett asztalnál.
Nekem nagyon tettszet ez az este. Jól éreztem magam, de valószínű ez az miatt is lehetett, hogy mi az asszonnyal megint nyertünk!
Na meg újra a barátaimmal töltöttem egy kis időt.

>> EgyébMike. // Alfa 156 1.6 TS // 2007-11-02

2006.05.19.-én az Alfásoknak látogatást szerveztek a Paksi Atom erőműbe. Persze utána buli is volt! :-)