Blog >> #átáltamasötétoldalra

>> Tuning és extraParaBella // Alfa 166 2.4 JTD 100Kw // 2019-08-23

Naszóval... Egy messzi-messzi galaxysban... Na jó nem, de majdhogynem ugyan olyan hosszú ez a story is. Az egész még akkor kezdődött, mikor megvettem a kocsit (szeptember környékén) és kezdtem kialakítani a képet a fejemben, hogy hogyan is kéne kinéznie Bellának. Persze az optikai rész 1.fejezet első bekezdése kimondja, hogy - ablakok fóliázása. Így-hát elhatároztam, hogy belevágok. Bella nem így gondolta. Futómű felújítás következett, majd ezt követően be is köszöntött a tél ezért hanyagolni kellett a fóliázást a garázs hiánya miatt.
Januárban a legkedvesebb barátomtól Balcukától kaptam egy ajándékutalványt 3 hátsó ablak fóliázására szülinapi ajándékként. Még ebben a hónapban neki is estünk és elvittük Norbihoz aki megcsinálta (volna!) nekünk. Sajnos az előző tulaj kedvessége miatt ez nem mehetett végbe. Ugyanám Ő megemlítette, hogy a jobb hátsó emelőszerkezet nem működik (biztos motorhiba/kapcsoló) csak "elfelejtette" közölni velünk azt, hogy ő az egész emelőszerkezetet lecserélte egy 30cm-s cseréplécre (really?! -.-")
Szóval indulatokkal feltöltődve hazajöttünk Norbitól, majd megrendeltük az emelőszerkezetet, majd beszereltük. Teltek a kemény téli hónapok, majd áprilisban felhívtuk Norbit, hogy neki -e tudnánk futni újra. Megtörtént az időpont egyeztetés, majd Bella gondolt egyet és azt mondta, hogy márpedig ő nem megy sehová.... szó szerint...
Szerencsére a nőiességét még otthon élte ki a parkolótól kb. 2m-re.
Vontatókocsit intéz --> szervizbe visz --> megjavít --> majd Norbit újra hív
Lebeszéltük a randit újra, de ez már a végleges, mert most minden jó a kocsival kapcsolatban, most már muszáj összejönnie. Nem nem jött össze... Sajnos egy temetkezésen kellett részt vennie, így-hát tolódik az időpont. időközben újabb munkálatok jöttek közbe a motort illetően.
Júliust írunk újonnan.
Norbit felhívom, hogy lesz a hónapban egy egy hetes szabim, de ezen kívül bármikor jó. "Rendben, akkor majd hívj fel ha visszajöttél.." - hangzott el a másik oldalról. Mondom remek újabb várakozás, majd a szabi után még 1 hét várakozás, mivel ő ment szabira.
Az egész addig fajult, hogy augusztusban sikeresen fel lett fóliázva és bomba jót mutat rajta. Rettentő szülés volt, de megérte kivárni :)