Tagok >> tipoatti >> 166 3.0 V6 24V aut. Distinctive

166 3.0 V6 24V aut. Distinctive - főkép

Blog

2014-02-10
Arrivederci

Régóta árultam, azonban közös utunkat egy kihagyhatatlan csereajánlat okán fejeztük be. A legjobb, leginkább szeretett autóm volt. A folytatás egy másik legendás típus és sztori... Tovább »

2013-12-10
Felejthető kanna

Gyakorlatilag a nuvola megvétele óta állt fent a jelenség, hogy az üzemanyagszint-mérő az óraegységben nem mutatta a nafta szintjét - azaz igen, a gyújtás/beröffentést követően kb. fél percig, utána rohamos gyorsasággal fittyedt le a mutató zéró állásba, a csóróságjelző lámpa pedig már-már a retinám Tovább »

2013-12-05
Ofkórsz G-szem

Nem élhetek G-szem nyifogás nélkül, erről már egy, a Jakab Records ( Andy és Zsunior ) által promótált, ám eddig kiadatlan zenei albumomon is tanúskodik az egyik ( igaz, még meg nem írt ) nóta címe. :P :) Zé.-nél cserélve lettek ( ezen IS ), kaptam ajiba egy pár használt, de az addig bent lévőknél Tovább »

2013-11-11
18 coll

Felni upgrade... A létező legszebb gyári kerék került fel rá újszerű téli gumikkal. Gyönyörű! Tovább »

2013-10-25
Gumi

Eddig bírták az első gumik. Laci barátomtól ( Varga Laci, a Fiat/Alfa bontós ) nagyon korrekt áron kaptam két nagyon jó állapotú használt Goodyear Eagle F1 típusút, fel is kerültek a felnikre. A szereltetés GabCsi-nál, a Méta Gumiszervizben esett meg. Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:166 3.0 V6 24V aut. Distinctive
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1999
 • Színe:azzurro nuvola
 • Jellemzők:
  Magyarországi, '99-es hazai forgalomba helyezés - ezért nagyon nagy sansszal valós 165000 km. :) Van rajta orvosolni való, közel sincs olyan esztétikai állapotban mint a 2,5 volt. Műszakilag jobbnak tűnik, azért akad rajta bug. Az enteriőr egész jó állapotú - mondjuk inkább úgy, vannak ennél csúnyábbak is bőven. :) A fa kormány tetszik, a középkonzol kamufáját azonban kezeltetni fogom! A motor-váltó-fék szentháromság ragyogó állapotúak, ez a lényeg. Az előző gazdája 5 évig használta.
 • Extrák:
  N A P F É N Y T E T Ő!!!!!! Végre!!!... Amúgy full. Gyári xenon, DSP-s zenebona, fekete bűrke, esőszenzor, stb. Nincs navi, és ülésmemória.
 • Egyéb:
  Terveim szerint szebb lesz, mint most. Készülget, a külcsínnyel igazán nem is akarok kezdeni semmit, mert nem csúnya, sőt. Karambolmentes ez is (!), ragyogó állapotú az alja, jobb, mint az ezüsté volt. Az emelési pontok környéke is hibátlan.

Fotóalbum