Mutasd

>> Esemény2012-08-06

Végül is ezért vettem meg... Nagyon megszerettem, nehezen váltam meg tőle. :( Az első komolyabb kp.-s érdeklődő el is vitte, bár ezen nincs igazán mit csodálkozni az állapota és a megjelenése miatt. Jó helyre, igazi alfáshoz került. Azt kell mondjam (elismerem), a JTD ki.aszottul nem egy kávéház az aresei V6-tal ( nyomaték, fogyasztás, minden ilyen: csak duma ).
Hiányozni fog... Asszem pótolni kell.

>> Szerviz2012-07-24

A verdát már úgy vettem, hogy nem működött a jobb hátsó ablak. Az elmúlt hetekben egyre lejjebb süllyedt az üveg, félő volt, hogy a napokban már az eső is beverhet az utastérbe... Osziéknál megnézettem, kiderült, hogy a szerkezet gyak. darabokra volt törve. Csere történt, most már jó. ( kicsi lányomnak nem árulom el, ne nyúzza továbbra sem. :) )

>> Autóápolás2012-07-21

Ezt is elvittem Large-ékhoz megkukkantásra, és a titkok feltárására. Nos, titok az nincs, a hibakódok száma motor, váltó, stb. tekintetében: 0, azaz zéró. :) Így hát kellemetlen meglepetésben nem volt részem, dicséretben a vasat illetően annál inkább. Sose' legyen rosszabb!

Megkapta a verda tőlem a "szokásos" RIMET" remetallizáló adalékot.

ui.: talán eddig leírt soraimból nem nehéz észrevenni, hogy annyira nem várom a vevőt... :) Nem lehet nem megszeretni a V6 hangját, és az automatával krúzingolást. A fogyasztás viszont valóban nem az erőssége, de hát valamit valamiért az örök közhely szerint.

Azért: ELADÓ!

>> Szerviz2012-06-29

Asszem nálam ez kötelező opció a 166-nál, nyiszogás nélkül már-már valahogy nem az igazi. :) Ezt a verdát azonban már így vettem, eddig hallgattam a csodálatos szimfóniát - Zé mesternél ma hallgatásra ítéltetett ez is, és cserélve lettek egyúttal a hátsó stab. pálcák is. Úgy tűnik, megvan a klíma nyígjának is az oka ( expander-szelep ), a jövő héten remélem már hűsíteni is fog a vas.

>> Egyéb2012-06-22

Dehogy akartam én ilyet... A legkisebb bajom is nagyobb jelenleg. Persze, Alfásként mindig vágyik az ember egy véhatra, de az ilyen bűnös és beteg ideák manifesztációját valahogy sokkal szívesebben NÉZI az ember outsiderként erre alkalmasabb, "szimpatikus bolondok" által kivitelezve. Szóval megvevődött, most ezt a szerepet adta számomra a lehetőségek széles tárháza. Nem sok időm volt töprengeni rajta, 10 percet adott rá a sors, a jó ismerős - és az ex-tulaj. Szemmel verés, próbakör, telefonálás Andy-nak ( pusztán a megerősítés miatt, hogy tényleg elmebeteg vagyok - ebben sosem cáfol meg ) után; illetve a pénzügyminiszter Asszony rábólintását követően töltöttük is az okmányokat.

A legkisebb megbánás nélkül itt és most ki merem jelenteni, hogy évjáratában a legszebbek között van perpill. itt, Mos Eisley-ban . Zé mesterrel megnézettem ( idézem szavait: végre egy őszinte autó, őszinte óraállással ), jövő héten meetingelnek a verdával. Egy-két apróbb tennivaló orvoslása után ELADÓ lesz!