Mutasd

>> Szerviz2014-05-09

Tudtam, hogy sokáig nem lesz nálam - magáért beszélt az állapota és az opciói. A foglaló kifizetésének napján offkorsz okvetlen muszáj volt a check engine lámpácskának tudatnia velem, hogy a hátsó lambdának éppen most fújt a bíró. Előbbiek megállapítására Zé.-nél került sor, az alkatrészt meg is rendeltem, ki is fizettem - az új gazdinak ezzel se legyen gondja. Sok örömöt az autóhoz Alex!

>> Egyéb2014-04-26

Szóltak, hogy rám vár, így megvettem. Muszáj volt, az oldalamon az autó leírásából kiderül, hogy miért... Nem is volt nagyon alacsony a vételár, ennyiért már lehet kapni 156-ot - de tudjuk, milyeneket. Nos, ez nem olyan, az olyanok nem az én kávéházam.

Ma Ákos barátommal ( "@kos" nick ) egy egész napos program keretében a D.Z. szerviz (Zé.) segítségével rendbe tettük ( a csatolt képen a before-after tények ). Kormánykerék, egy-két kéder, fedelek, kapcsolók, indexek, izzók és a kerekek kerültek cserére. Kapott az autó egy USB/SD lejátszó fejegységet, mert zene nélkül képtelen vagyok autózgatni.

Óriási előnye az öregedésnek, na meg a sok Alfával történt empirikus tapasztalatnak, hogy az ember rájön: elég egy ilyen bőségesen a mindennapokra. 10 éve még zavart a motor karaktere, most tetszik... Öregedjetek Ti is!!! :P

Ki hinné, de eladó. Érdeklődni nálam. :)