156 2.4 JTD - főkép

Blog

2014-02-08
akkumlátor csere

Ma délelőtt ismét megtapasztaltam azt a kellemetlen érzést, milyen, mikor lemerül az akkumulátor. Mivel 1 hónapon belül már másodszor játszotta el, ráadásul második alkalommal még csak nem is volt olyan hideg az éjszaka, hogy betegyen neki, ezért Tovább »

2014-02-03
Új fejegység és hangszórók

Sikerült végre berakatni az új fejegységet és a hangszórókat. Sajnos egyelőre csak az elsőket, mert vannak fontosabbak is. A fejegység egy Alpine CDE-173BT. Végre biztonságosan tudok telefonálni vezetés közben. Kellemes meglepetés volt, mikor a telefonhoz való első csatlakozásnál rögtön le is töltö Tovább »

2014-01-15
Kötelező elemek + extra

Végre felkerültek a kötelező elemek, és egy kis extra is a küszöbre. Nem nagy dolgok, de még büszkébbé tesznek :) mod.: Ja igen, kicsit koszos is szegény. :( Tovább »

2013-12-30
Bicskakulcs másolás

Sajnos az autó megvételekor csak egy kulcsot kaptam hozzá, ezért másoltatnom kellett egyet. (Magamat ismerve elég rizikós, hogy egy váratlan pillanatban elhagyom.) Csöri tanácsára felkerestem Pápán a kulcszarszerviz.hu-t, akik két ünnep között is fogadtak. Röpke fél óra alatt el is készült. Ezen má Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:ROSSO BRUNELLO
  • Jellemzők:
    Facelift ver. nagyon szép állapotban. (néhány kőfelverődést leszámítva a motorháztetőn :( )
  • Extrák:
    10 légzsák - tempomat - 4 elektromos ablak - elektromos tükör - tolató radar - alufelni - metálfény - ködlámpa - 2 zónás digit klíma - szervókormány - központi zár - immobilizer - ABS - ASR -
  • Egyéb:
    Az első ALFA a családban... és nem is az utolsó (ill. remélem még sokáig marad)

Fotóalbum