Tagok >> magento >> 159 SW 1,9 JTDm progression

159 SW 1,9 JTDm progression - főkép

Blog

2014-09-05
Akku és generátor

Egy hete egy hűvösödő péntek reggel a kijelzőn megjelent az "alacsony töltés" ikon. Mivel előző aksi csere idejéről nem volt info, a legvalószínűbb hibának az aksi állapotát tartottam. A hibát hétvégén nem sikerült orvosolni, vasárnap beindítva az autót az összes elektronikus berendezés hibaüzenet Tovább »

2014-07-10
Fékbetét

Első fékek elkezdtek csikorogni, de fékhatás OK. Előző tulaj tájékoztatása szerint betét+tárcsa új. Elvittem szerelőhöz megnézetni - említett alkatrészek valóban nemrég lettek cserélve, viszont a betét minősége hagy némi kívánnivalót... Egyenlőre maradnak, de valószínűleg nem kopásig. Szerelő szeri Tovább »

2014-05-27
Matrica

Felragadt az autóra pár kígyó, és egy Amore felirat :) Csak diszkréten és visszafogottan, nem versenyautó. Köszönet GT-nek. Tovább »

2014-05-26
Hátsó ablakemelők

Vásárlás után néhány nappal a kora délutáni órákban beültem az autóba egy rövidebb út erejéig. Meleg, 30 fok... gondoltam leengedem az összes ablakot, hogy gyorsabban tudjam lehűteni az utasteret. Lefelé még csak lement mind, de mikor fel akartam húzni, a két hátsó ajtó felől csak recsegést hallott Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum