Mutasd

>> Tuning és extra2011-07-21

Születésnapom alkalmából (0721) elmentem Bara Lacihoz (a kárpitoshoz), akit kalizsoli és szatyi is ajánlott (www.barakarpit.hu). Elég komoly referenciával rendelkeznek.

Első körben a Komáromban, alfarosso-tól vásárolt könyöklőt csináltatom meg (kap egy fekete bőr borítást, hasonlóan a beltér többi részéhez) meg otthagytam nála az angol jobbkormányos vezető ülést is, ami nem rég érkezett meg Trencsikéktől utánvéttel (Hardy javaslatára) (ami ugye emelhető és deréktámaszos is), hogy szedjék szét, mire legközelebb megyek - majd ha elkészül a könyöklő..

A könyöklő elkészültével otthagyom a jobb1-et, hogy pakolják át az angolba a súlyérzékelőt, az ülésfűtést, meg a satöbbit, nézzék át a szivacsokat, kell-e valahol cserélni és húzzák rá a gyári MOMO bőrt, amin ha kell javítsák is ki a hibákat, de leginkább egy alapos bőrápolás kellene neki, ami idén nyáron egyelőre elmaradt.

Utána a vezetőülés következne, amiben az egyik függőleges pálca el van benne törve és az ülésfűtést kell megnézni mert elég gyengén muzsikál (Waeco). Lehet h sok rajta a szivacs, azaz túl mélyre került(?). Én ezt tudom elképzelni.. de majd kiderül, ill. azon is javítsák ki a hibákat ahol kell, hogy szép legyen:) ne nyikorogjon, ilyesmi.

Jóleszez:) már várom, hogy elkészüljön. A folytatás egyelőre maradjon 'titok' .. :)

[Költségeim: angol jobbkormányos ülés, postai utánvéttel from Trencsik 6400Ft]