Mutasd

>> Esemény2022-09-11

Kicsit hosszabb távra terveztem ezzel a kocsival, de így alakult. Gyorsan jött, gyorsan ment. Jó áron jött, jó áron ment :-)
Egy gyenge pillanatomban meghirdettem a használtautón. 1 hét alatt 4 érdeklődő volt rá. Az egyikük jött és vitte. Örülök, hogy jó helyre került AdamHawK cartárshoz.

 
>> Tuning és extra2022-08-01

Az autóval kaptam 4db 15"os gyári alufelnit is. Nem voltak túl szép állapotban, úgyhogy kaptak egy gyors fényezést. Átgumizás után mehettek a helyükre. Nem lett rossz az összkép, nem is akarom elrontani, de szerintem egy enyhe nyomtávszélesítést fog kapni. :-)

 
>> Szerviz2022-07-27

Azért jó régi autót szerelni, mert nincs tele a motortér és mindenhez könnyű hozzáférni. :-) Gyerekjáték volt lecserélni az olajat.

km állás:165.917 km

 
>> Szerviz2022-07-15

Egy gyors szerelésnek indult, de nem az lett belőle. A 8 gyetyából kettő sikeresen beletört a hengerfejbe. Annyi volt a mákom, hogy a porcelán egybe kijött, "csak" a menetes rész maradt benne. Csavarkiszedővel a végén sikerült kiműteni a helyéről, úgyhogy megúsztam egy hengerfej felújítást :-)
De hogy legyen egy kis siker is, marketplace-en rábukkantam egy egész szép állapotú scudettóra, így a csúnya kopott, festett helyére fel is került.

 
>> Esemény2022-07-08

Ma volt egy kis időm így nekiáltam egy kicsit rendbetenni a fényezést. Ennél a kocsinál nem a tökéletes a cél, tetszik higy egy kicsit patinás.
Mosás, lakktisztítás és polírozás. Nem lett rossza a végeredmény. :-)
Az első lököst mindenképp újra kell fényezni, mert az rengeteget ront az összképen.

 
>> Esemény2022-07-04

Már vagy egy éve keresgélek 164-es alfák közt, hogy egy újabb bakancslistás tételt tudjak kipipálni a listámban. De eddig vagy nagyon lepukkant, vagy nagyon drága példányok akadtak a látómezőmbe. Aztán az egyik szép reggel a facebook-ot böngészve szembejött egy hirdetés. Az autó nem is volt messze tőlem, fényképről nem tűnt nagyon gáznak, így azonnal cselekedtem.
Elmentem megnézni. 10 éve volt a papa tulajdonában a kocsi, csak 2éve meghalt az öreg és a hagyatéki dolgok nemrég rendeződtek. Az özvegynek nem volt jogsija, illetve olyan élethelyzet adódott, hogy költözni kellett és nem volt hova tenni az öreg vasat. Az eladás melett döntöttek.
Szinte gombokért sikerült hozzájutni. Na persze nem egy OT járgány, de alapnak nem rossz. Jön, megy, a motorja nem füstöl, nem kopog, a kasznin alig van rozsda (10 éve garázsban tartották).
Megszületett az egyesség, másnap ott voltam egy autószállítóval és elhoztam. Átírattam, majd mivel nem volt rajta műszaki azonnal vittem oda is. Csodák csodájára a másfél éve leállított autó csont nélkül átment a vizsgán. Úgyhogy most barátkozunk és szépen lassan elkezdem majd rendbetenni. Az biztos, hogy a flotta átlagéletkorát egy kicsit lerontottam ezzel a vétellel :-) :-)

km állás: 165.639km