Tagok >> carver >> Giulia 2.0 Super 200

Giulia 2.0 Super 200 - főkép

Blog

2020-01-28
Első élmények - 3 Váltó, gáz, fék

Gondoltam ezt így egyben mert hát együtt használja az ember. Na ez lesz az első olyan poszt ami nem csak a lelkendezésről szól... Rengeteget olvastam a váltóról, meg hogy 150-szer küldte vissza Marchionne, de azt kell hogy mondjam hogy eleinte azért nem találtam annyira tökéletesnek a váltót, val Tovább »

2020-01-21
Első olajcsere

Na megvolt az első olajcsere, így már nyugodt szívvel indulhatunk nemsokára a Dolomitokba :D Tovább »

2020-01-04
Bézs bőr - első ápolás

Ahogy korábban is írtam már a kereskedők is óva intettek a világos bőrtől amikor mondtam hogy gyakran járok farmerban. Akkor nyugodtak meg amikor mondtam, hogy nekem nem gond ha rendszeresen ápolni kell. Kérdeztem mégis mire számítsak, elég pl évente kétszer ápolni azt mondták igen, az elég lesz. Tovább »

2019-12-22
Első garanciális javítás - a szoruló bal első

Közben megvolt az első garanciális javítás az autón. Már az első pillanattól kezdve szorult egy kicsit a bal első ajtó. Kívülről nyitásnál észre sem vettem, de kiszállásnál azért feltűnt. A szervízben egy 5 perces munkával megoldották. Kérdeztem mi lehet az oka ennek, ha a világ egyik legmoderne Tovább »

2019-12-14
Bézs bőrülések - is (meg a diófa csomag története)

Gondoltam írok a bézs bőrről is hátha valaki gondolkodik rajta. Diófa csomaggal rendeltem a Giut megspékelve bézs bőrrel - szerintem gyönyörű. A bőrnek prémium tapintása van, matt, és szerintem a varrása szebb mint a dohánybarna üléseké, pedig a dohánybarna szín is király. A fabetétek is szépek, nin Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:Giulia 2.0 Super 200
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2019
 • Színe:Monte Carlo kék
 • Jellemzők:
  Báránybórbe bújt farkas...
 • Extrák:
  A Super felszereltségen felül:

  Lighting csomag
  Diófa csomag, bézs bőr
  Design bright 18" felni,
  Sebességváltó fülek
  2 kipufogó vég

Fotóalbum