Tagok >> Norbert159 >> 159 Sw Ti 1750 TBi Distinctive

159 Sw Ti 1750 TBi Distinctive - főkép

Blog

2019-11-23
Üléshuzat oldalkéder csere, könyöklő bőr borítás csere.

A bal oldali ülés külső kéder része a ki és beszállástól egy kicsit megkopott. Elvittem Takács Gabi gépjármű kárpitos barátomhoz, aki nagy precizitással és elképesztő ügyességgel teljesen újjávarázsolta. Nagyon szépen köszönöm Gabi a profi munkádat! Ha már lúd akkor legyen kövér, a könyöklőt is prof Tovább »

2019-10-26
Hűtőfolyadék szintjelző.

Hűtőfolyadék szintjelzőt készítettem yani kartársunk ötletét alapul véve. Az elektronikát egy kedves barátom Zaja mester készítette.Ezúton köszönöm is neki, egy nagyon ügyes műszerész. A gondolt alapja az volt, hogy én nem szerettem volna direktbe kötni a tápot, csak gyújtás ráadását követően működj Tovább »

2019-10-03
Alfa Klub Heves Megye. "Gyöngyös"

Egy kérdéssel fordulok Alfás kartársaimhoz. 😀 Mit szólnátok egy Klub tagsághoz Gyöngyösi székhelyű alapítással. Első sorban kapcsolat építés, szervízelés természetesen tagoknak munkadíj és anyag kedvezményekkel, műszaki vizsgáztatás, autó kozmetika, karosszéria javítás, fényezés és egyéb sz Tovább »

2019-09-07
Multiecuscan 4.4 diagnosztika

Elsősorban a szervíz intervallum beállítása és visszaállítása lett volna a cél, próbáltam egyéb diagnosztikai szoftvert. Volt Bosc Kts, Würth Wow, Delphi. Ezek közül a Delphi volt a legalkalmasabb de ez sem bizonyult az igazinak számomra. Ekkor döntöttem úgy hogy keresek tipusorientált programot. E Tovább »

2019-09-07
Megérkezés, majd teljes átvizsgálás 146.000 km, szervíz.

2019 július vége felé érkezett hossza keresgélés után Erhard 242 társunktól. Nagyon korrekt mindenkinek ajánlom de szerintem ti már jobban ismeritek.)) Kipróbálás során egy pattanó hang hallatszott bukkanón áthajtás közben, de nem mindig ill. az alsó motorvédő műanyag törött volt és lógott. Hazah Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Sw Ti 1750 TBi Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2012
  • Színe:Nero
  • Jellemzők:
    Teljes fekete bőr belső szép piros Alfa logokkal.
  • Extrák:
    Novitec Kipufogó, 😉 Eibach Pro-Kit. Egy kis plusz a motorvezérlőben.
  • Egyéb:
    Ami nincs az a memóriás ülések.

Fotóalbum