Mutasd

>> Esemény2010-11-09

Az első blogbejegyzés! Kezdjük ott, hogy volt egy 98as Mitsubishi Carisma-m, ami nagyon jó volt, mert soha nem robbant le, nem törött el semmi (csak egyszer a kuplung az autópálya közepén...), és mivel GDI, nagyon kevesett evett (6L). DE SEMMI STILUS!!!! UNALMAS!!! Néha már tényleg szégyenkezve mentem a kocsihoz, látván a sok holland (és a többi kisebbség) milyen nagy és vatta új kocsikkal járnak.

Szóval elhatároztam magam, miután a lambda szonda megadta magát a Carisma-ban, de még lehetett vele menni, kinéztem egy szép Alfa-t a netről egy kereskedésben, a Carisma-t otthagytam nekik, kis áregyeztetés, majd kijöttem az Alfával, mint újdonsült tulajdonos. Hozzátenném, hogy Hollandiában az átírás és a különféle papírok megszerzése, kb 5 perc, a zöldkártyára kell egy kicsit várni, amíg kiküldik postán, de addíg netről le lehet tölteni az online verziót.

Teljesen más érzés most odamenni egy tűzpiros Alfa-hoz az utcán, majd azzal elhajtani. Ugyan lényegesen többet eszik mint a Carisma és Hollandiában a legdrágább a benzin az egész EU-n belül :S, de annyi baj legyen, csak ránézel az kocsira és máris jobb érzéssel adod ki a teli tank benzinért a 85 Eurót.

Az első blogbejegyzésem végén szeretném megköszönni a tagoknak és a szerkesztőknek hogy itt lehetek.