Mutasd

>> Autóápolás2015-05-15

Sajnos Romeo eblémái felett is eljárt az idő így gondoltam meglepem egy pár új emblémával ugyanis a kevesebb mint 3 hét alatt megtett 650 km-t hiba nélkül teljesítette.
Olvasgattam fórumokon és több módja van a cserének.Mérnök ember lévén nem riadtam meg a feladattól és úgy gondoltam saját módszert fejlesztek ki :D
Kezdtem a pajzs leszedésével amit 5 csavar fog, majd a pajzsból a hűtőrács kiszedése. Itt az olasz mérnökök eszméletlen milyen jó kis pattentos technikát találtak ki, ahhoz ,h sérülés nélkül kitudjam bányászni a rácsot 3 lapos csavarhúzó egyidejű mozgatására volt szükség .A rács megszabadulása után látszott ,h az emblémát belülről még 2 szegecs is tartja ezeket a jól bevált lapos csavarhúzóval el is távolítottam ,majd az emblémát rövid ideig hőlégfúvózva könnyen le is esett.Takarítás után az új emblémát egyszerű FBS ragasztóval rögzítettem.A hátsó embléma húzósabb lesz szóval annak jobban neki kell készülni.
Az oldalsó gyári sárga indexek helyére is rendeltem új fehér indexet.Ezek cseréjéhez nem kell semmit extra kb 5 perc alatt meg is voltam izzócserével együtt.