159 SW - főkép

Blog

2014-12-16
Téli gumi

Most van egy kis időm frissíteni az eseményeket. Sok minden nem történt az autóval. Az októberi hosszú hétvégén felkerültek a téli gumik, 225/50 R17 Pirelli Sottozero 3. Kíváncsi vagyok, hogy viselkedik majd hóban... Ha már hó: mióta hidegebbre fordult az idő, nem igazán működik a központi zár ( Tovább »

2014-08-24
szerviz 2

Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy miért csak most jelentkeztem tagnak Közétek :-) Egy őz volt az oka, sokat autózok a Gemenc mentén, a mamát ki tudtam kerülni, a gidát épphogy nem... Megmenekült, de ahhoz elég volt, hogy sérüljön a bal eleje, szóval a rácsokat cserélni kellett, a ködlámpában izzócse Tovább »

2014-08-24
szerviz 1

Szóval a szerviz... Csütörtökön vettem az autót, az azt követő hétfőre kaptam időpontot Lippóra (Baranya megye) egy márkafüggetlen szervizbe. Addig beszereztem a vezérlés cseréhez, és olajcseréhez szükséges -gyár által ajánlott- alkatrészeket, anyagokat. Átnézték a futóművet, elvégeztek egy motordia Tovább »

2014-08-24
Kezdetek...

Körülbelül fél éve kezdtem el nézelődni, 2008-as Opel Astra GTC -met szerettem volna lecserélni, valami nagyobb, kényelmesebb autóra. Hosszas keresgélés után döntöttem az Alfa 159 SW mellett. A kinézete nagyon tetszik, minden fórumon dicsérték, reméltem, hogy nem tévedek vele nagyot... Pár hete talá Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum