Mutasd

>> Esemény2015-12-08

Sziasztok!

Regen irtam mar, nehez periodusan vagyok tul az eletemnek. Azota helyre alltak a dolgok, de az elso Alfinkat el kellett adni. Nem, nem voltunk anyagilag megszorulva, mas dolgok játszottak kozre. Ugyhogy hamarosan atallitom az 1.6 profiljat.
Az eladas utan vacillaltunk, mit vegyunk. Szoba kerult minden fele auto, milliostol a parszazezresig. Vegul egy tolunk 400 merfoldre levo 156-ra esett a valasztas. :) Zoli is kimondta par napja, hogy hiaba vezette a fonoke 5 eves BMW-jet, nem erezte azt amit az Alfaban. :) Ha csak ra gondolok, kulonos erzes fog el. Ujra Alfiban fogok ulni erezni az "elet igazi izet".
A mostani Alfi ugye mar mondtam, 156 TS 2.0 Keves merfold, asszem 70ezer. 2001-es, fekete Momo bor es a szokasos dolgok. A regebbiben egy K&N sportlegszuro volt, ebben gyari. Azt lehet lecsereljuk, meg egy ket aprosagot. Szoval nagy az orom, hamarosan lesznek kepek.

 
>> Egyéb2014-03-27

A Tisza parton uldogelve ihletet kaptam egy kis fotozasra. Szeretnem megosztani veletek! :)

 
>> Tuning és extra2014-03-27

Sikeresen hazaertunk... :) 23 orat mentunk abbol osszessegeben egy orat alltunk a tankolassal es egyeb dolgokkal egyutt. A kocsi nagyon jol birta. Erezheto volt, hogy meghalalja a gondoskodast, szedte a labat becsuletesen es Nemetben ki is kormoltattuk rendesen. :)

Aztan megkapta a vizualis extrat, az Alfa Romeo logos projektort. Majdnem egy nap elment ra, de a jo munkahoz ido kell. Nem lett osszebarmolva, a bevatkozas nem is latszik csak akkor amikor kinyitjuk az ajtot es az uton megjelenik az a gyonyoru logo. :P

Tovabbra is teljes meggyozodessel mondom, az Alfa az Alfa! :) Igazi szerelem. :)


Nina

 
>> Egyéb2014-03-10

Pffff...kemeny het ele nezek, de az elmult het sem volt egyszeru.
Rendeltem egy gumi garniturat, ami aztan megsem lett jo, de vissza fizettek az arat. Rendeltem egy masikat ami meg hirdetesben szerepel, de megsincs. Ugye a paypal meg rogton levonja...kiraly. Most egy masik szett utan rohangalok. Kezbesitesi ido 2-3 munkanap, szombaton mennenk felrakatni.
Miert ilyen komplikalt az elet? :)

DE!!! Vegre mar en is biztositva vagyok a kocsira es nem sunyiban kell vezetnem. Adtam is a kiscsajnak rendesen.

NEzegetem az elso lampakat mert ki szeretnem majd cserelni. NEm tudom meg melyik legyen. De talan fontosabb lenne egy masik felni vagy ezt rendbetetetni, mert igy ocsmany nagyon.

Idestova minden aprosaggal £500 rament a kocsira, hogy el tudjunk indulni vele Mo-ra. Es minden rendben volt amugy. Mi lett volna ha meg valami baja is lett volna? :)

 
>> Egyéb2014-03-08

Tul vagyunk a felkeszitesen..
Szerviz ktsg: £35
Olaj+szuro: Selenia 10w60 racing £60, eredeti szuro: £15
Computeres vizsgalat: £20
Teli gumi szett: £200

Szoval minden rendben van a kocsival, nincs semmi baja amit a computer latott volna, kb egy honapja volt vizsgan, nem fekete vizsga... :)

Most erzem igazan: Az Alfa valaszt minket, nem mi az Alfat. :)

 
>> Szerviz2014-02-16

2014/02/11-en vizsgara kellett vinni az olasz csajomat. :) Nem tudtam mire szamitsak, azt gondoltam biztos kell vagy par szaz fontot rakolteni.

A hibak ezek voltak:
- a lampak nem jo iranyban vilagitottak
-...
-...
-...

Es ennyi!!! :) A vizsga dija £40 a lampa beallitas £20. Osszesen £60. :)))

Annyit mondtak meg, hogy 2000 merfold utan gumit majd csereljunk.

Marciusban megyunk Magyarorszagra, elotte meg egy kompjuteres atvizsgalasra elviszem. Olajat cserelunk es indulasss.

Egyik ismerosom is most vitte az MG-jet vizsgara, £600 a javitas ara. :O


Ugyhogy orulok, hogy jo kis jarganyt vettem. Meg is veszek neki mindent, hogy sokaig tudjam meg hasznalni.

 
>> Esemény2013-11-14

Minden 2013.04.24-en kezdodott. Luton Airportra a barataim ezzel a kocsival jottek ki ertunk. Nagy orom, puszi-puszi...es mikor meg lattuk az autojukat akkor teljesen beajultunk. Nem! Nem a legjobban kinezo Alfa Angliaban. De akkor is gyonyoru volt. El indultunk haza es a mosolyt nem lehetett letorolni az arcunkrol. A sofor ifj Schumacher volt, nyomta a kis sportvaganynak. 110mph meg sem kottyant neki. Akkor mindkettonkben felsejlett egy gondolat: nekunk is ilyen kell. :)
Jo parszor utaztunk utana is vele, mentunk jobbra-balra az Oceanra...
Aztan egy reggel Zoli hiv, hogy: " Kicsim! Meg vesszuk az Alfat!" Jojo! De hat hogy meg mint...stb. Epp elotte volt egy nagyobb kiadasunk. De megoldottuk. 11 ho 9-en a mienk lett.
A vezetes elmenye leirhatatlan. Kb meseld el milyen a rozsa illata. :) Jol nez ki, gyors, sportos, fiatalos, tele extrakkal. Mi kell meg??? :)

Hamarosan kap uj olajat es at lesz nezve mi az amire esetleg szuksege van. Aztan johet az uj felni, lampa, hangtechnika...

Most ugy erzem nem akarok mast! Csak ezt! Csak ot!