GT 1.9 mJTD - főkép

Blog

2013-07-21
Fogyasztásról

Az elmúlt 1 hónapban 3600 km-t tettünk meg közösen ~6-6.2 literes fogyasztással. (Fedélzeti számítógép 6.2-t ír) Eddig OIL kúton tankoltam a fórumban írt tapasztalatok alapján, de utoljára Shell Vpower Nitro+ Dieselt raktam bele. Amit egyből észrevettem, hogy a motor sokkal! csendesebb lett és mint Tovább »

2013-07-21
Gumicsere és kerékőr vásárlás

Elől 1 éves Continentál Contisport gumik vannak, ezekkel tökéletes állapotban vannak, viszont hátul két különböző, leharcolt gumi volt. Ez az egy dolog amit nem tudok hova rakni, noname különböző márkájú gumik. A ttb-i Weltgum segítségével két darab Bridgestone Potenza került a gépre egy kerékőr sze Tovább »

2013-07-17
Kipufogó flexicső csere

Ismét szerviz. Flexicső kivágva, új behegesztve. Továbbá ismeretlen eredetű fémes menetzaj jött a kocsi hátulja felől, ami már kellően idegesített. Átnéztük mi lehet az oka, találtunk is egy feltételezett okot: középtájon az egyik kipufogórögzítő nyúlvány le volt törve a csőről, meg is hegesztettük Tovább »

2013-06-21
Antenna

A rádió csak városon belül hajlandó bármit is sistergés nélkül fogni. Utánajárva a dolgoknak arra jutottunk, hogy az antenna erősítő része döglött meg. A tatai bontóban találtam is. Csere este megtörtént az én kis műszerész kezeimmel nem volt egyszerű a hátsó belső világítás helyén keresztül. Az egé Tovább »

2013-06-20
Vezérlés és olajcsere

Ez is megtörtént sógorom által. Gyári vezérlés, Selenia WR olaj kíséretében egy fél napos mutatvány segítségével. Közben át is néztük motorikusan az autót, nem találtunk semmi komolyat, szóval egyben van a gép. Apróbb dolgok: kézifékbowden ház szakadt, kipufogó flexicső lyukas. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum