Mutasd

>> Szerviz2011-02-14

No, elfüstölt egy biztim, így nem volt középkonzol világításom, sem helyzetjelzőm! Füstölt is egy kicsit a középkonzol mögül...!
Szerviz rögtön, régi ismerős szaki megnézte, az izzó volt a rossz, az csinált valami gebaszt! Én ilyet még nem hallottam, hogy egy rossz izzó levág egy 30-as biztit, de ő tudja, ....vagy nagyon részeg :) ...mindenesetre most jó, a műszerfal mögött is átnézett mindent, megcsinálta a füstölgő kábelt, és máris régi pompájában világít a sok kis kütyü..., ledek, ....jaj, gyönyörű :D
6 sörömbe került a történet :)

 
>> Szerviz2011-02-14

No, folytatom a leírást!

Mikor megvettem, rögtön ment szervizbe. Cseréltem gyertyákat, szelepfedél tömítéseket, beállíttattam a szelepeket, bemérettem a hengereket..., olaj, és a többi cseréje!!
A 6 gyertya közül 4 különböző típusú volt, és 3 különböző hőértékű...., olyan hézaggal, hogy csoda volt, hogy ment!! Még jó, hogy megnéztük!! Mindennel együtt 40 rongy volt...!!

 
>> Egyéb2011-02-04

No, kb 2 hónapja vettem az autót...!! Több ismerősömet, barátomat is rábeszéltem már Alfára, de nekem ez az első...!! Megvettem, és vártam az Alfa érzést...és vártam, és vártam...!! Az Autó nagyon tetszik, kívül szép, belül minden világít..., de ezt tudjátok :) ...az ülések...csodásak ,nem gondoltam, hogy gyártanak olyan ülést, ami az én alkatomat is tartja...!! Mindig azt mondtam, hogy egy autón kell lennie 5 olyan dolognak, amit mindig megnézel rajta, megfogod..., amiért rajongasz...!! Ebben az autóban nem csak ilyen van...!! Ahogy elkezdtem autózni is vele, egyre világosabb lett, miről is beszél megannyi boldog Alfa tulaj....!! Ezen a kocsin nem csak gyönyörködni való van, nem csak tapintani való van, ebben az Autóban Érzés van...!! Ahogy mozog a kanyarban, ahogy nyomja a turbó, ahogy fog az ülés....!! Mindehhez hozzátéve az előtted poroszkáló kocsi hátuljában látott két projektort..., a kis kütyüket..., a kormány és a váltógomb tapintását...!! ....odáig jutottunk, hogy végem van... :) ...sokszor azon kapom magam, hogy azon gondolkozom, mi lesz a következő csinosítani való..., mit fog kapni, ....nem én, hanem Ő :)
Szóval itt az érzés..., egy csodálatos autó, hatalmas Szívvel....!! :) ...mondom ezt úgy, hogy eddig kb 50 autót sikerült hosszabb rövidebb ideig használnom, vagy kipróbálnom....., kevésnek van szíve!! :)
Most röviden ennyi..., de biztos írok még...., nagyon kész vagyok a kocsitól :)

Alfa, Alfa über alles...!! :l