GT 1.9 JTDm - főkép

Blog

2015-05-05
Újra nyári gumikon :)

Végre felkerülhettek a nyári gumik! Kicsit elhúzódott a téli szezon, mert szerettem volna elkoptatni a végét járó téli gumikat és spórolni a Michelin Pilot Sport 3 gumikkal, ezért csak tegnap mentem el a szokáshoz gumisomhoz. Ég és föld a különbség… Végre lehet dinamikusan venni az au Tovább »

2014-05-28
Michelin teszt és az új légnyomásmérő

Eltelt egy hónap az új Michelin Pilot Sport 3 gumikkal… Az esős május pont kapóra jött, hogy tesztelni tudjam a vizes úton való tapadást. Nagyon érezhető a különbség az előző gumikhoz képest, nem vagyok utcai versenyző, általában körforgalomban és autópálya le-felhajtón szeretek tempósabban ka Tovább »

2014-04-22
Teszteljük a Michelin Pilot Sport 3 gumikat

Nagyon jól kezdődik a nyári szezon, hiszen a Michelin jóvoltából hozzájutottam 4db Pilot Sport 3 gumihoz egy teszt erejéig. Eddig csak Pirelli P Zero Rosso-t használtam a 18”-as felniken, nagyon kíváncsi vagyok a különbségre… a hétvégén 120 óvatos km-t tettem bele, de már most úgy tűnik, Tovább »

2014-03-20
Nagyszervíz

Nagyszervíz km óra állás: 158.000 km -Vezérműszíj garnitúra + Vízpumpa csere - Termosztát csere - EGR csere - Légtömegmérő csere - Kábel ktg. javítás - Kormányszervó hűtőcső csere - Befecskendező csatlakozó csere - Kipufogó harisnyacső csere - Fagyálló - Szervóolaj + Halesz kormánya :) Tovább »

2012-02-03
Akkumulátor

Mivel több hete szenvedek az akksival és ma már egyáltalán nem tudtam elindulni, beszereztem egy új 70Ah Exide akkumulátort, remélem egy darabig ezzel sem kell foglalkozni :) Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:GT 1.9 JTDm
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2004
 • Színe:azzuro gabbiano
 • Jellemzők:
  2004.12.17-én született
  Régi álmom valósult meg Vele...
  A színéről annyit, hogy teljesen fény függő....valamikor határozottan kék, valamikor tiszta ezüst :))
  Első tulajdonosa G-MANN, aki nagyon örül, hogy ismét látótávolságon belül van az autó :)

  Elbúcsúztunk: 2017.10.04. :(
 • Extrák:
  - Steinbauer P-box...( G-Mann idejéből )
  - Utólag került bele az erősítő+mélynyomó páros...szépen szól :)
  - Cd tár
  -Multikormány
  -Tempomat
  -16" gyári felni télen
  -18" Q2 felni nyáron :)
  -Riasztó

Fotóalbum