Giulia Veloce - főkép

Blog

2024-04-02
60.000-es szerviz (54e-nél)

A km és az eltelt idő alapján is aktuális volt az olajcsere. A korábbi előrehozott cserék miatt 54.620 km-nél készült a 60.000-es szerviz, így az olaj és a szűrők mellett a gyertyák is cserélve lettek. A Duna Autóba vittem, azonnal nekiláttak, minden a terv szerint alakult, 2,5 óra volt mosással egy Tovább »

2024-03-22
Nyárigumi felszerelés előrehozva..

Pulkisra nyíródott a bal első gumim csütörtökön este hazafelé, uh mivel szombaton egy hosszabb útra kell(ett) mennem, kénytelen voltam az amúgy sem egyszerű pénteki napba a gumicserét beiktatnom. A gumik a flottakezelőnél, ők persze nem érnek rá, uh gumikat bepakol, át gyorsan az ismerős gumishoz, k Tovább »

2023-12-20
Meggyógyítva

2,5 hét nélkülözés után ma végre visszakaptam az autót megjavítva. Nagyon féltem a javítástól, mert tartottam a színeltéréstől, de a nehéz, színváltós festék ellenére tökéletes lett az eredmény, uh nagyon megkönnyebbültem. Budaörsön kapta a gyógykezelést. Az egyetlen negatívum (a tervezettnél sokk Tovább »

2023-11-12
50.000

Bejáratva. Tovább »

2023-10-30
Fekete nap

Egy őszi borongós estén egy stoptáblás kereszteződésben egyszerre indultunk a szembejővő autóssal, én egyenesen terveztem menni, ő meg balra tervezett volna fordulni, csak nem várta meg a barom, amíg elmegyek, így belémfordult. Annyira nem értette, hogy mi van, hogy állt a kocsim oldalában, nézett r Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulia Veloce
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2021
  • Színe:Montecarlo kék
  • Jellemzők:
    Montecarlo kék
    Performance dark kétszéles felnik
    Sárga féknyergek
    QV hátsószárny
    Barna bőr belső
    Bőrborítású műszerfal
    Váltófülek
  • Extrák:
    Panoráma tető

Fotóalbum