146 1.9 JTD - főkép

Blog

2016-12-01
Viszlát!

Vigyáztunk rád, vigyáztál ránk, viszlát kis autóm! :-( Tovább »

2016-11-09
Ítéletnap

Találtam végre Debrecenben egy normális rendes Alfás szívű kasznist. Olyat, akinél ott mertem hagyni az autót. Kivették az üléseket, padlókárpitokat, megtörtént a helyzet felmérés. Van dolog vele bőségesen. Az érzelem harcol az értelemmel és az idővel. Szívem szerint megcsináltatnám és akkor még 5 Tovább »

2016-10-29
Sperimentare - NVH hangolás

Csak hogy ne nyugodjak motortartó ügyben, kísérleteztem egy kicsit. Adott két rossz motorkitámasztó, ami a motor bólintását hivatott csillapítani. Az egyik egy utángyártott, nagyon szétszakadt, és a gyári, ami csak kicsit. Az utángyártott volt benne, kezdett zavarni, hogy leállításkor nagyot rándu Tovább »

2016-10-24
Törődésre vágyott...

Szombat: Kezdődött a csomagtartóval. A jtd-ben bowdenes. Pénteken úgy döntött, hogy eltörik a rugó benne, így minden nyitás után a kis pöcköt vissza kellett piszkálni a zárban. Szombat délelőtt nekiálltam, kicsit meghajlogattam a rugót, hamar kész lett. Ha már így, akkor volt pár izzó mindkét au Tovább »

2016-09-23
Miért?

Ma délelőtt autómosás közben elgondolkodtam. Miért jó ez nekem? Miért van az, hogy hogy kirándulások előtt úgy kerek a világ, ha tisztán csillog a kis autó? Nem mindegy lenne? Mire hazaérek tele morzsáljuk, koszos lesz, bogaras. Akkor meg minek? Megmondom hogy minek. Mert egy Alfa az egy ünneplő Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Grigio Chiaro Met. 612/A
  • Jellemzők:
    2000 második felében kiadott 105 lovas faceliftes JTD. 2007. áprilisban vettem 102e km-rel, amit külső/belső állapota igazolni is látszik.
  • Extrák:
    automata klíma, bőrkormány, elektromos tükrök, -ablakok, két légzsák, négy tárcsafék, 6 hangszóró, SolLumar fólia, fautánzatú betét sok krómkarikával

Fotóalbum