Atesz1987 - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Tagok >> Atesz1987 >> 145 Olaszországi: Junior 1.6 TS

Autó adatlap

  • Típus:145 Olaszországi: Junior 1.6 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Rosso!
  • Jellemzők:
    Ami egy ilyen autót gyönyörűvé, és izgalmassá tesz: 1.6 TS motor, piros szín, gyári alufelni, gyári köszübspoiler.
  • Extrák:
    Gyári riasztó, és távirányítós központi zár. ABS, immobiliser, automata klíma, elektromos ablak, és tükör, CD-s autórádió, stb..., és az alfa élmény, amit sehol máshol nem adnak! :)
  • Egyéb:
    Ez egy Alfa Romeo... Aki ide téved a internetről, nem érti ezt a kijelentsét. Nem is lehet elmondani. Csak akkor érted meg, ha birtokolsz egyet. Minden pénzt megér, aki csak egy kicsit is vonzódik a kocsikhoz. :)

    Nem anyuci vette, csak a sajátom! :)

    Hogy is került hozzám? Mondanám, hogy hosszú történet, de nem az. :)
    1 nap alatt találtam rá, igaz nem keveset rohangáltunk. :) Eredetileg Egerbe indultunk (Tolna megyéből!), de az ottani ezüst színű alfa finoman szólva több sebből vérzett. Szanaszét-tört, hulladék, azzal a lendülettel, amivel bementünk, jöttünk is ki. Volt még egy telefonszámom, egy kecskeméti autókereskedésé. Elég késő jár már, de hála autószerelő ismerősömnek, és a stílusának, megbeszéltük a tulajjal, hogy 7-re ott vagyunk, megnézni, illetve letetnni a KP-t. Ott derült csak ki, hogy Olaszból hozott,de nem volt széthajtva, látszott, hogy szerették. A gyári alufelnik csodálatos állapotban, gyári, piros szelepsapkákkal. :) Kívül belül gyönyörő, teljesen törésmentes (haver nagyon ért hozzá, vastagságmérő nélkül megtalál minden javított törést). Olcsó is volt, amit nem értek, a lényeg, hogy kihagyhatatlan. Korábban is csak egyet néztem meg Harcon, ami egy 95-s példány volt, irreálisan drágán (1 miller, emberek!). Csak azért néztem be, mert szoktam látni a buszról, és gondoltam rákérdezek. Hát, nem kellett sokat ott időznöm, még laikusként sem... Na de a lényeg, hogy mikor kipróbáltuk az autót, tökéletesen húzott, és az egész autó annyira egyben volt, hogy bár a kereskedő nagyon próbára tette (talán tudott valamit? :) ), egyetlen nyösszenés, vagy koppanást nem hallatott. Egy szó, mint száz. Bár nem futkároztam utána 1 évig, ezt nem lehetett ott hagyni. Jah, és hogy még irigyebbek legyetek: az alacsony árba bele kell érteni a teljes ügyintézést, az átírástól, a biztosítás kötésig, mindent. :) Én csak odamegyek, elhozom, ennyi. :)

Fotóalbum