Erhard 242 (Pure Energy) - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség
156 SW 1.9 JTD - főkép

Blog

2008-09-26
"kidobott" ribanc utolsó bosszúja

Mint ha érezné a kis ribancom hogy meg fogok válni tőle jövő 7 hétfőn vagy kedden egy másik ribancért :D szóval a JTD-k egyik típushibája ért utol a levegőcső szétrepedt a szívócsonknál pont így eladás előtt, persze jobb ez így mint hogy a vevő 2 nap után egyből szívjon vele... Tovább »

2008-07-01
Vége a fék csikorgásával való küzdelemnek!

Kb 1 éve tart a harc a fékbetétek csikorgásával és megoldódni látszik a probléma igaz ez belekerült 2 fékbetét és 4db tárcsa cserébe. Mivel a Ferrodo is csikorgott elöl ezért felkerült egy Sport tárcsa ami lyuggatott és mart így legalább távozik a fékpor ami valószínűleg az oka lehetett a csikorgásn Tovább »

2008-06-04
bosszúság

Autópálya 140, klíma, aztán 100 fokon állt a mutató....az összes autószerelő azt mondta ez ilyen nem kell vele foglalkozni... Aztán Wickey kartársnál ugyan ez a probléma ő vízhűtőre gyanakodott és hallgattam rá... Ma ki lett cserélve a vízhűtőm a városban eddig még 90 fokig sem ment fel a hőmérsékl Tovább »

2008-04-13
alfa jel

Mult héten leesett a lakkréteg az alfajelről, biztos kaptam egy kavicsot :( Nah mondom ez egy újabb fasza kis beruházás lesz olyan 6 rugó környége a jel, nem vagyok szarrágó de sokknak tűník...az a baj ha lejön a lakk akkor kezd kifakulni a grafika. Ma ráértem és szép napos idő volt ezért vettem egy Tovább »

2008-04-02
szervíz

Ma végre ki lett cserélve elöl az összes lengőkar azaz az alsó, felső no meg a stabrúd...vége a kopogásnak, a nyöszörgésnek...érdekes, hogy a felső lengőkarokon csak a gömbcsukló, az alsó lengőkarokon a hátsó szilent is megadta magát...Ocap lengőkarokat tetettem be, mivel ez is a gyári beszállító a Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 SW 1.9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:metál sötét (06 kék) inkább zöld
  • Jellemzők:
    2003 gyártású, olaszból importált, belül megkímélt, kívűl karcok, női tulaj (nem tudott parkolni )
  • Extrák:
    12 lufi, ABS,ASR, EBD, ESP, dupla digit klíma, sportfutómű, sportülések stb...
  • Egyéb:
    úgy fexi az utat...
    IFA fordulókör,
    Wartburg kilicsek,
    Gigolo filing :))))

Fotóalbum