Tagok >> 127_sud >> Alfasud 1.5 Ti QV

Alfasud 1.5 Ti QV - főkép

Blog

2010-12-22
Az autó hazaért!

Ma végre elérkezett a nagy nap, hazaért a lefényezett Alfasud. Sokszor nem hittem, hogy ez is bekövetkezik de most már szerencsére elérkeztem ehhez a ponthoz is. Nagy az öröm! Kezdődhet a legjobb rész, az aprólékos összerakás. A fényező nemcsak hihetetlen aprólékos és precíz (bár lassú) munkát végze Tovább »

2010-04-05
Ronal A1-es felnik!!!

Végre ma szert tettem egy garnitúra Ronal A1-es alufelnire! Régi álmom volt és sikerült. Természetesen 7x15"-os ET25, mi kell más. Közepe sajnos nincs de majd lesz valahogy. Persze most át kell gondolnom a felniket, mert lehet túl sok van már. A 7,5x16"-os kicsit nagy is, bár a 195/45R16-os Yokohama Tovább »

2010-03-11
ITG sport légszűrők!

Ma végre megérkeztek a régóta várt sport levegőszűrőim! Nagyon régóta nézegettem milyet vegyek, és végül az ITG-re esett a választás. Ez teljes felületen szívja a levegőt és belül van egy erős fémháló. Remélem nemcsak jó lesz az autó hangja hanem lesz teljesítmény is :) Már csak a hozzá való alapla Tovább »

2010-02-17
Blog írás elindítása!!!

Ma eldöntöttem, hogy elkezdem írni a blogot az Alfasud-ról. Persze még nagyon messze vagyok az összerakástól, de valamikor el kell kezdeni. A teljes lakatolás után végre befejeztem az alváz és üregvédelmet. Én csináltam mivel ez egy igen fontos "esemény" az autó életében, nem igazán bíztam volna má Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Alfasud 1.5 Ti QV
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1982
  • Színe:Rosso Alfa
  • Jellemzők:
    Egy nagyon leromlott állapotú Alfasud "csúcsmodellt" vettem 5 éve, azóta gyűjtöm az alkatrészeket és újítgatom. Remélhetőleg nagyon gyönyörű és gyors is lesz egyszer!
  • Extrák:
    - állítható keménységű Koni sport gátlók
    - fúrt és barázdált sport féktárcsák
    - "Rally" fantázinevű 34/66/66/34 fokolású Kent sport vezérműtengelyek
    - gyári ültető készlet a 80-as évekből
    - K & N sport légszűrő
    - 7.5x16"-os alufelnik
    - Yokohama A539 gumik, 195/45R16!!!
    - Goodridge fémszövésű sport fékcsövek
    - gyári új olajszivattyú (11000Ft-ért!!!)
    - eredeti motortérbe való matrica készlet
  • Egyéb:
    Nagyon sok gyári új alkatrészt sikerült szereznem, sárvédők, homlokfal, motorháztető, szinkrongyűrűk, összes lámpa, de mindig hiányzik valami. Egy egyedi Alfasud-ot szeretnék építeni, igazi örömautózásra.

Fotóalbum