Tagok >> Jazzy >> 147 1.9 JTDm Distinctive

147 1.9 JTDm Distinctive - főkép

Blog

2012-03-08
Élménycsúszkálás Alfában

Még nem is meséltem, hogy idén végre egyedüli nőként ugyan, de részt vehettem egy vezetéstechnikai tréningen! Pár hónapja került rá sor, a Michelin szervezésében :) A reggeli fagyos órákban már égett bennem a láz, hogy valami újat próbáljak ki, és bár a tréning gyakorlati részét megelőző elméletért Tovább »

2011-07-08
nyári csinosítások

Végre!!! :)) Az előző tulaj által okozott horpadások, karcolások ELTŰNTEK ;) teljes kaszni fényezés és polír történt, köszönet érte G-MANN-nak és Bazsinak. Ezen kívül megtörtént a segédlengőkarok cseréje is, erre február óta készülök, nincs több nyekergés, csak halk suhanás, amennyire ez egy diesel Tovább »

2011-03-21
itt a tavasz :)

felkerültek a nyári flippfloppok, a gumikért hála G-MANN-nak, a felnikért pedig Bazsinak (L) :) Tovább »

2011-03-11
Cézár :)

Jemen riasztót kapott, amit ugyan először csúnyán elcsesztek, de szerencsére ma korrigálva lett a hiba (köszönet érte Bazsinak :)) és mától fel van szerelve egy egy Caesar riasztóval végre. Tervben van hamarosan egy váltózár is... Tovább »

2011-03-01
leginkább pacsker

megkapta a vadonatúj téligumikat, valamint cserélve lett a tolatólámpa izzója. minden egyebet a drága ex-tulaj elvégeztetett rajta alaposan pár ezer km-el ezelőtt :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 JTDm Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:nero
  • Jellemzők:
    Vérzivataros volt a hozzájutás, de végre velem van. Pár napja ugyan, és még szoknunk kell egymást, de nálam van, Őt látom, ha kinézek az ablakon :)
    Elődjétől még meg kell válnom a tökéletes harmónia érdekében, de csakcsak eljön az idő...
    Szeptemberben találtam ki, hogyha már 147, akkor legyen fekete, 3 ajtós, 1.9 JTD (az 1.6 TS után), 100.000 km alatt, valamint MAXIMUMés MINIMUM 2004-es évjárat... maximum és minimum egyszerre. Mert a facelift már nem tetszik, viszont azért legyen új.
    Sikerült, az autó 2004. decemberi, fekete, 1.9 JTD, bőven 100.000 alatti km-el, viszont nem 3 ajtós, hanem 5... így legalább nem kell bekommandózni... és a kutyázás végett is előnyösebb :) továbbá magyarországi, első tulajtól, végig márkaszervizben szervizeltetve, vigyázva rá :)
    Egyelőre próbálgatom, szeretgetem, nézegetem, de idővel majd azért hozzá-hozzányúlok... eltávolítandó vonóhorog, cserélendő rendszámtábla & indexlámpabúra, kijavítandó apró hibák, fényezés jelentik a kezdeti kihívásokat ;)
  • Extrák:
    multikormány, tempomat, kétzónás digit klíma, 4 elektromos ablak, 17"-es Biohazard stílusú felni nyárra,
    metálfényezés, riasztó

Fotóalbum