Információs oldalak >> Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Az Alfa Amore felhasználási feltételei.
Alfa Amore >> Információs oldalak  

Szolgáltatás

A weboldal szolgáltatásait a Sunset Rodeo Kft. (1125 Budapest, Trencsényi u. 31., Adószám: 137553605-2-43, továbbiakban Szolgáltató és Alfa Amore) biztosítja az alábbiakban leírt feltételekkel. Weboldalunk látogatásával elfogadod ezeket.

Az alfaamore.hu oldal közösségi funkciók használatához regisztráció szükséges. A regisztráció nem jelent egyet a Taggá válással. Az Alfa Amore tagság feltételeiről a Tagsági szabályzat rendelkezik.

Az alfaamore.hu oldalt csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.  Az alfaamore.hu-n számos felületen lehetővé tesszük számodra, hogy a weboldal megjelenésén és működésén módosíts. Ha ezeken a felületeken kívül bármilyen más módon módosítod, vagy kísérled meg az oldal módosítását, az azonnali kizárást, súlyosabb esetben jogi következményeket von maga után.

Az Alfa Amore nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

Tartalom

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, beleértve a létrehozott adatlapokat (kép, szöveg, hivatkozások), fórum hozzászólásokat, blogokat, apróhirdetéseket, eseményeket.

Az alfaamore.hu alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató a Hírek, Magazin, Típusleírások és az Információs oldalak tartalmáért vállal felelősséget.

Az alfaamore.hu alá csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait, illetve nem sérti a közerkölcsöt. Nem helyezhetsz el az oldalaidon az alfaamore.hu oldal működését befolyásoló kódot.

Az általad feltöltött adatokkal kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy részeit, részleteit) internetes oldalakon (promóciókban; más, kapcsolódó oldalakon) vagy nyomtatott anyagokban (médiaajánlat, reklámok, egyéb nyomtatott anyagok) szerepeltethesse. Amennyiben a lehetőség adott rá, a megjelenés a forrás megjelölésével történik.

Amennyiben valamelyik általad feltöltött tartalom felhasználásával nem értesz egyet, akkor kérheted, hogy azt a Szolgáltató távolítsa el az alfaamore.hu felületről. A Szolgáltató a kérésnek eleget tesz, amennyiben annak technikai akadálya nincsen. Nem kérheted az összes általad feltöltött tartalom kizárását az egyéb felhasználási lehetőségekből.

A fent említett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó feljogosításon túl bármilyen, szerzői jogi védelemben részesülő mű feltöltésével határozatlan időtartamú felhasználási engedélyt adsz a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez szükséges műveletekre, azaz a művek tárolására, másolására, módosítására, terjesztésére, közvetítésére, megjelentetésére, többszörözésére, szerkesztésére, fordítására, formázására. Ezt az engedélyt a Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett tulajdoni kapcsolatban lévő társvállalatai és szükségszerűen bevonandó alvállalkozói számára.

Enélkül nem tudnánk pl. biztonsági másolatot készíttetni az adataidról, blogodról, hozzászólásaidról.

A Felhasználó által a Szolgáltató részére a jelen feltételek elfogadásával átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, továbbá az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Jelen feltételek elfogadásával tehát tudomásul veszed, hogy az adatlapod törlésekor biztonsági másolatokon, vagy egyéb helyeken maradhatnak tartalmaid, adataid.

Nem tudjuk garantálni, hogy az összes másolatot megsemmisítjük, hiszen ehhez pl. a biztonsági másolatokról visszamenőleg szelektíven kellene törölnünk a tartalmaidat. Tartalmaid ideiglenesen fennmaradhatnak még pl. olyan, a szolgáltatás felületéről elérhető archívumokban vagy gyűjteményekben is, amik a tartalomelemek másolataival dolgoznak (pl. Google kereső).

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a felhasználók által feltöltött tartalom moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.

A Szolgáltató a Tagsági szabályzat betartására formál jogot.

A szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a szolgáltató "csak az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)". Ezen szolgáltatás nem összetévesztendő az Alfa Amore FTP-vel, amire az FTP felhasználási feltételek az iránymutatóak.

A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom - beleértve az általad elhelyezett hirdetéseket is - bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URL-jének megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére.

Hirdetés

Feltöltött tartalmaidban, vagy ahhoz kapcsolódóan csak olyan reklám jellegű tartalmat helyezhetsz el, ami megfelel az itt megfogalmazott szabályozásnak. Ettől csak a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével térhetsz el.

Az alfaamore.hu oldalon csak az alábbi helyeken helyezhetsz el hirdetéseket ingyenesen:
-    Adok veszek rovat

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Reklámtv.) 3.§ k) pontja értelmében az általad elhelyezett hirdetések tekintetében reklám-közzétevőnek minősülsz, és így a reklámtörvény 23.§ (1) értelmében felelős vagy a hirdetésekért. A törvényi rendelkezések megszegésével okozott kárért felelősséggel tartozol.

Ha a fenti felületen kívül olyan adatokat töltesz fel az alfaamore.hu oldalra, amely tartalma révén önmaga hirdetésnek minősül, ehhez a Szolgáltatótól előzetesen írásos engedélyt kell kérned. Amennyiben ez elmarad, a Szolgáltató a Tagsági szabályzat szerint jár el.

A Szolgáltató elhelyezhet hirdetéseket az alfaamore.hu oldal felületein.

Az alfaamore.hu oldalon minden tag ingyenes hirdetést adhat fel az Adok-veszek rovatban akkor, ha ezzel nem kereskedelmi tevékenységet folytat. Abban az esetben, ha egy tag nem szabályos hirdetést helyez el, a Szolgáltató tájékoztató e-mail küldése mellett törli a hirdetést a rovatból. A hirdetési szabályok megszegése esetén a szolgáltató a Tagsági szabályzat szerint jár el.

Kereskedelmi tevékenységet folytató természetes, illetve jogi személyek az oldal adok-veszek rovatát térítés ellenében használhatják. Ennek mértékét egyéni megállapodás szabályozza, iránymutatóként az oldal Médiaajánlatát kell tekinteni.

A tagok nem hirdethetnek a fórumokban, illetve üzenőfalakon, nem helyezhetnek el bújtatott reklámokat, és kéretlen üzeneteket (spam) sem küldhetnek sem az üzenőfalra, sem az oldalon megadott személyes e-mail címre.

Ha a tag több modellhez kínál alkatrészeket, vagy egyéb tárgyakat, azokat csoportosítva, egy hirdetésben kell elhelyezni.
 

Személyes adatok

Email címedet csak Alfa Amore tagok részére jelenítjük meg. Harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül.

Az alfaamore.hu használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat csak statisztikai célokra használjuk fel, és csak mi férünk hozzájuk.

Az alfaamore.hu használata közben a böngésződ bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítunk, ezzel elkerülhető, hogy minden alkalommal be kelljen lépned a rendszerbe. Ha zavar ez a működés, belépéskor ne válaszd ki a „Emlékezz rám legközelebb” opciót.

Alfa Amore FTP felhasználási feltételek

A tagok számára az alfaamore.hu ingyenesen hozzáférhető FTP-tárhelyet biztosít. A tárhelyet kizárólag a találkozókon készült képek, illetve videók feltöltésére használhatják. Olyan tartalmak feltöltése, amelynek nem rendelkeznek a szerzői jogaival, tilos és büntetést von maga után.
A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a szerver tartalmát időközönként, előzetes bejelentés nélkül törölje.
A Szolgáltató az FTP elérhetőségeit az Alfa Amore user oldalán adja meg.

Nyilatkozat az Eseményekről

A Szolgáltató az alfaamore.hu oldalon a nem általa, illetve alvállalkozói által szervezett eseményeknek kérésre felületet (beharangozó cikk, jelentkezés, összefoglaló elhelyezése) biztosít, de a találkozóval kapcsolatban jogi és egyéb felelősséget ezzel kapcsolatban nem vállal. Minden eseményért a beharangozóban megnevezett szervező, vagy szervezők a felelősek.

Egyebek

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz a megadott e-mail címedre, illetve a Sitefejleszés topikban.

Érvényes: 2011. március 3. dátumtól visszavonásig.

Kapcsolódó írásaink: