A nagy AlfaCity videóválogatás

2022-08-17  Alfa Amore
Elkészült az idei AlfaCity hivatalos aftermovie-ja. Sőt, kigyűjtöttük a többi AlfaCity-s videót is Nektek, hogy ne kelljen keresgélni. A cikk folyamatosan frissül!
Hírek >> 2022  

Fogadjátok szeretettel AlfaCity hivatalos aftermovie-ját! Ilyen volt a 2022-es rendezvényünk, amelyen 1350 Alfa Romeo és több mint 3500 ember vett részt.

AlfaCity fő támogatója idén a CarNet Csoport volt. Videós csatornájuk, a CarNet Ride is forgatott a rendezvényen, íme a kisfilm:

Az Alfa Amore YouTube-csatornájára folyamatosan kerülnek fel AlfaCity színpadi eseményei. Iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le a következő videókról! 

AlfaCity pénteki napjának megnyitója és beszélgetés a 15. AlfaCityről, valamint a 18 éves Alfa Amoréról:

Az Alfa Romeo Tonale bemutatása és leleplezése:

A Melbourne Coffee Tour és a specialty kávézás: 

 Alfa Romeo Montreal bemutató a színpadon! Elmeséljük a típus történetét is!

Idén 50 éves az Alfetta! Bemutató és típustörténelem:

Az Alfa Romeo Sprint Zagato (SZ) igazi ritkaság, Magyarországon mindössze két darab van belőle. Mindkettő ott járt AlfaCityben és részletesen bemutattuk az autót. 

 A szombati nap megnyitója Rákóczi Ferenccel:

 Sokáig mi sem tudtuk, de bizony karbontechnikusként dolgozik egy magyar srác a Sauber Engineeringnél. Milyen az Alfa Romeo Forma-1-es csapatánál dolgozni? Mindent megkérdeztünk Lakatos Tibortól.

AlfaCity vendége volt Csikós Zsolt (speedzone.hu), aki elhozta a rendezvényre friss szerzeményét, a közel 60 éves Alfa Romeo Giulia Sprint GT-jét. Mesélt arról, hogyan indult nála a veteránozás, de a Tonalét is megszakértette.

Ha még nem unod AlfaCity-t, kígyűjtöttük más videós csatornák összefoglalóit és élményvideóit is!

Fekete Norbert párjával már harmadik éve mindig csinál videót AlfaCityről. Íme az idei élménybeszámolójuk:Pop Leonardo is forgatott idén AlfaCityben:

Szűk Csaba AlfaCity élményei:

Az Olasz Percek külön videót készített a pénteki és a szombati napról is:Lemes István Krisztián sportlövő, a magyar paralimpia válogatott tagja. Kerekesszékkel él, és imádja az autókat. AlfaCityben is ott volt:

Bálint András videója - sok drónfelvétellel!

A Dunaújváros Televízió is mindkét nap forgatott AlfaCityben!

Ha Te is készítettél videót, és szeretnéd, hogy felkerüljön ebbe a válogatásba, írj nekünk üzenetet!

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity - 2024. július 11-12-13.

Az utolsó 3 hozzászólás:

Welectronic2023-12-09 08:49:36 // 45071
Mi is ott leszünk, jegyek már rendezve. :-)

(A céges autó műszakira készül, úgyhogy a sajátommal kell mennünk most a hónapban... azért van szegény telepakolva minden szerszámmal... )

GT Ɨ|ѯ2023-12-01 09:40:35 // 45070
GT Ɨ|ѯ2023-11-04 16:33:18 // 45069
szállás pipa