Meg nem mondtam volna, hogy mit tartalmaz a rövidítés. Annyira természetes volt, hogy IPM Magazin, hogy sose gondoltam, hogy jelent valamit a 3 betű :)))
Ja ja, hát most baj is, hogy bezárt a novák-piac... nekem is mondjuk, mert onnan szoktam hozni dvd-t :) Meg anno kértem én is, hogy keressen orsós magnóhoz szalagot vagy legalább 180-as üres orsót.
Jah, ismerem az embert, legalábbis az oldaláról :)
Bár van nála pár cucc már, amiket számomra tett félre, csak még nem jutott el odáig, hogy előkerüljenek a pincéből.
Most vagyis múlt hétvégén volt lomtalanítás a Havanna ltp.-n, gyűjtöttem be pár Inter Press Magazint, sikerült szereznem egy Videoton sztereó magnót, amilyen volt gyerekkoromban is nekem (majd keresek róla fotót :) ), meg pár tárcsás, CB76 és CB811 telefont :) (sajna a zsinórjaikat már ,,valakik'' levágták...)
Ja, meg ami a lényeg, szereztem pár pilleszéket is :) :P
A jó múltkor volt szó a diákról. Megtaláltam "őket" és gondoltam, hogy a fiamnak majd vetítek pár filmet este. Megkerestem a diavetítőt is, de sajna azt -valószínű a tesóm által- kibelezve találtam csak meg. Most írhatok a Mikulásnak vagy a Jézuskának, hogy intézzen valamit. :)