Nálam 8/10, mert a történet picit egyszerű volt. De a szereplők jók voltak. Amolyan mese felnőtteknek.
Az is jó volt, mikor a szigeten J. Statham és Stallone úgy mutatkoztak be, hogy ők Buda és Pest. :)))))
Nagyon bírom az ilyeneket. A második részt kiadták szinkronnal, az első rész pedig nem készült el szinkronosan, ebből gondolom, hogy Magyarországon be sem mutatták hivatalosan. Előbb jó lenne tudni mi volt az elsőben...
De van pár ilyen. A Boogeyman 1 és 3 megjelent, de a 2. részt kifelejtették...
Jól nyomja George Lucas, hihetetlen, hogy mennyi bőrt le lehet erről húzni, pedig már eddig is több milliárd dollárt hozott a Star Wars projekt, de azt meg kell hagyni, nagyon kitalálta!
A Star Wars visszatér a mozivászonra! 2012-ben a mozikba kerül az I Epizód 3D-ben, aztán ha sikeres lesz, akkor évente 1-1rész :) Az Avatar sikerén felbuzdulva, szerintem jó ötlet, én tuti benevezek rá :) LINK
Hüüü apám ez a Machete ez igen.
ki ugrik a korházbol az elnfele belét használva kötélként.:-))
Majd meg jegyzi Machete nem küld sms-t:-))
És aztán végig kefél minden jó csajt a filmben!:-))
Ha komolytalanul nézem nálam 10/9:-))
Mert az is! még a planet terror elején volt filmajánlóként és annyira bejött a rajongóknak h rodrigez megcsinálta...amúgy a planet terror és a death proof is paródiának mondható. a grindhouse filmek emlékére készültek amiket anno egy jegy áráért megnézhettél de vetítettek egyből 2-3 at mert annyira zs kategóriásak.
Ó, sajnálom szegényt, az egyik "példaképem" volt...
Általános isk. 1. - 2. osztályban mindig a "Minden lében két kanál"-t játszottuk hárman. Egy akkori legjobb haverom, az ügyeletes "osztály - bombázója" /lány:-))/, meg én. Mindig azon ment a vita, hogy miért mindig én akarom "Dannyt játszani"... /mert Ferrari Dino-ja volt! ;-D + bírtam a laza stílusát :-)/ A "fődíj" a végén az volt, hogy a "győztes" hazakísérhette a "csajt", már amennyire csaj lehet egy 6 éves...:-D
...később aztán már "csak úgy" kísérgettem pár évig...:-))
Erről jut eszembe, Lucas bácsi úgy döntött meglovagolja a 3d lázat és újra kiadják mozikba az összes SW-t 3D-be de nem ám gagyin mint a Clash of the Titans-t..hanem valami egészen hiperszuper új módszerrel...Részemről nagyon várom :)