Sziasztok!
Ezt tegnap kaptuk e-mailben...
Sziasztok!
Előre elnézést a zavarásért, pláne, hogy ilyen förtelmes hírrel indítom az ismeretségünket. Az egyik lelkes klubtagotoktól tavaly december közepén vásároltam meg a gyönyörű, fekete, világos belterű, 1,8-as benzinmotorral szerelt Alfa Romeo 159 SW-jét. Terveztem, hogy amint kicsit megmelegszik alattam az autó, én is elkezdek klubéletet élni, találkozókra is szívesen mentem volna... Azonban tegnap 15:30 és ma hajnali 0:45 között a IX. kerületi Sóház utcába leparkolt autómat ellopták. Amennyire én eddig észleltem mi alfások elég összetartó közösség vagyunk, ezért is kérem a segítségeteket, hogy terjesszétek ezt az igét, hátha látja valaki valahol a kocsimat, bár sajnos tudom, minimális rá az esély, hogy megkerüljön... :( Borzasztó rossz érzés, hogy amire gimnazista korom óta vágytam, legyen egy Alfám, az megvolt most 3 hétig és egyszercsak semmivé foszlik, gyakorlatilag annak a munkának az eredménye, amiért nekem orvosként kőkeményen kellett güriznem... Egészen rossz volt ma ügyeltbe jövet a Chevrolet Lacettibe beülni, vezetni az Alfához képest meg még annál is sokkal rosszabb... :( Mellékelek egy képet is a kocsiról, ezen látszik a rendszám is egyértelműen. Remélem tudtok segíteni, mert bár szkeptikus vagyok, a remény hal meg utoljára, és nekem egyszerűen kell az az autó... Gondolom, mint Alfások, átérzitek miről beszélek...
Üdv, Mészáros Gergő