Sziasztok
Hamár így a qv és társai gondolatmenetnél tartunk, melyik az a benzines motor, ami még túlzott varázslatok nélkül beleférhet egy 145be? Eljátszanék egy TB gondolatával! :)
Hallott valaki valami hasonló finomságról?
Ehhehe...nem csak nekem van hollandul a manuál :-P
Amúgy a nyomtáv elöl azért más, mert van fenn egy gyári szélesítő, ha jól tudom. Hátul meg tényleg szélesebb a futómű.
A kerék nem ér bele a doblemez borításba, elfér még élivel a kezem teljesen kitekert állapotban.Féltengely megrángatva nincs mozgás semelyik irányba.
Marad a toronycsapágy?!
nagyobbak a QV fékjei, így a csonkállvány is, de egészben cserélhető. + valamilyen halovány ok miatt a QV ül az 1,6-hoz képest, miközben az alkatrészei a katalógusok alapján megegyeznek... tiszta x akta
Hali mindenki, olyan kérdésem lenne hogy egy 96os QV és egy 2000es 1.6twispark 145 futóműve között mi a különbség. köszi a válaszokat. szép napot mindenkinek, üdv
De van, volt tél-nyári kerék váltásom.Téli normál méret acél felni, nyári /50-es alu felnin.
De nem rögtön a váltás után jelentkezik és nem is állandó.
elolvastam! demivel mincs ilyenekre idöm valahogy nem érdekel annyira felesleges nekem!ezért a köv kérdés el lehet tünteni ugy h nem lesz ronda a helye? mert ha nem akor ugy marad egy darabig ahogy megállt,,
Üdv mindenki. egy kérdés tegnap letöröltem volna hátso ablakot de felénél megálllt a törlö azt kész megse mozdul . ez mitöl lehet? feltételezzem nem egyedi probléma mer jopár 145 ön láátam már. tünet hogy elötte baszot lassan müködöt már:
Üdv Urak!
Most , hogy újra itt a jó idő, újra megjelent a rejtelmes fura hang az első futóművek irányából.
Lassú sebességénél élesen kanyarodva mély,ropogó hang....
Télen semmi baja nem volt.
Ötlet, tipp ?
Hát a szarrá pörgetésről vannak mai emlékeim :D
De utána rájöttem, hogy elfért volna az az autópályalehajtó háromban is, csak nem tudtam milyen szűk lesz :D De nem baj, a végére csak ledadogott :D
(Mögöttem a böszme tuareg nem nagyon tudta mivan :D Előtte jött nagymellénnyel, aztán annyira nem igyekezett :DD Hiába, a fizikát nem lehet megbaszni... :) )