Tedi2008-01-05 15:41:38 // 58566
Sőt, kedden remélhetőleg legálisan is fasza lesz, ha átmegy a műszakin :) Úgy néz ki a kötelező kézifék bowden cserén kívül egy jobb első lengőkart kell csak cserélni.
Tedi2008-01-05 15:23:53 // 58564
Nem látszik rajta, hogy törött volt, meg asse, hogy motorcserés, szóval le se szarom :) fasza és kész :D
Seriff2008-01-05 15:13:58 // 58563
Meg törött. Meg motorcserés.
Mégis nagyon fasza:DD
Mégis nagyon fasza:DD
Satti2008-01-05 14:54:13 // 58562
Na, ez most hogy lett ilyen, nem írtam be skype tel. számot:-)
BadAzz2008-01-05 14:53:13 // 58561
Ha egyszer ugy alakulna hogy lenne egy jó QV-m megtartanám örökre:)
Satti2008-01-05 14:52:47 // 58560
Viszont ha talál vki igazán szépet és jót, ami kívűl belűl király, annak már megvan az ára és soxor drágának tűnik, de már régebben is mondtam, hogy ami ritka és jó gép, azt meg kell fizetni, nem kell tökölni!:-))
Még németben is, egy szép '99-es, vagy 2000-es évjáratú QV vagy akár Special Edition, az 4000-5000 Euro még most is.
Még németben is, egy szép '99-es, vagy 2000-es évjáratú QV vagy akár Special Edition, az 4000-5000 Euro még most is.
:Szájmon:QV:147:GT:2008-01-05 14:50:50 // 58559
:)))) ez jóó! találóó!!
Az enyém az volt:((( bánom is hogy eladtam...nem is tom mi van vele...
Az enyém az volt:((( bánom is hogy eladtam...nem is tom mi van vele...
BadAzz2008-01-05 14:46:01 // 58558
Azt hiszem itt irta valaki hogy ha jó QV-t akarsz ugy ismered meg hogy a tetején ül egy fehér holló:),
:Szájmon:QV:147:GT:2008-01-05 14:40:01 // 58557
Minden alfa olasz:)))))
Azért írtam h tisztelet a kivételnek....
Azért írtam h tisztelet a kivételnek....
Satti2008-01-05 14:39:19 // 58556
Odaírta azt is, hogy tisztelet a kvételnek.:-)
Németben láttam gazán szép QV-kat hírdetve, mondjuk nem sokat, igaz, csak a '99 utániakat néztem.
Németben láttam gazán szép QV-kat hírdetve, mondjuk nem sokat, igaz, csak a '99 utániakat néztem.
Tedi2008-01-05 14:36:48 // 58555
Az 1. az külföldről behozott és tapasztalataim szeritnt a külföldi QV-kat jobb elkerülni
Khmm...:D Az enyém olasz volt :)
Khmm...:D Az enyém olasz volt :)
Satti2008-01-05 14:31:29 // 58554
Ezért vettem én is inkább az utolsó facelift S.E.-t, pont úgy néz ki, mint az utolsó QV, és a 120 lóval is szépen lép:-)
Az olcsóbb árfekvésű kivitelnél, inkább egy EGY 1.6 TS-t, vagy egy jó boxert kellene venni sztem, az 1.7 16V boxer az pl. nagyon jó.
Az olcsóbb árfekvésű kivitelnél, inkább egy EGY 1.6 TS-t, vagy egy jó boxert kellene venni sztem, az 1.7 16V boxer az pl. nagyon jó.
:Szájmon:QV:147:GT:2008-01-05 14:26:14 // 58553
Szia
Én egyiket se ajánlom ha jó QV-t akarsz...
Mind a kettőt nagyon régóta hírdetik...
Az 1. az külföldről behozott és tapasztalataim szeritnt a külföldi QV-kat jobb elkerülni (tisztelet a kivételnek) valamint borult és volt még valami törése..
A 2-esről már többen is lebeszéltek itt a topicban valamint egyik ismerősöm látta...
Elég elhanyagolt állapotban volt annó és motorikusan sem volt az igazi....
Én nagyon hosszú ideig kerestem QV-t és nem találtam egyetlen vásárlásra érdemes darabot se. (sajnos ) pedig 4db-ot élőben is megnéztem további 4-ről köztük erről a 2-ről pedig még megtekintés nélkül lemondtam...
Szerintem QV-ból vagy jó állapotút ami ritka...vagy semmiet!!
Én egyiket se ajánlom ha jó QV-t akarsz...
Mind a kettőt nagyon régóta hírdetik...
Az 1. az külföldről behozott és tapasztalataim szeritnt a külföldi QV-kat jobb elkerülni (tisztelet a kivételnek) valamint borult és volt még valami törése..
A 2-esről már többen is lebeszéltek itt a topicban valamint egyik ismerősöm látta...
Elég elhanyagolt állapotban volt annó és motorikusan sem volt az igazi....
Én nagyon hosszú ideig kerestem QV-t és nem találtam egyetlen vásárlásra érdemes darabot se. (sajnos ) pedig 4db-ot élőben is megnéztem további 4-ről köztük erről a 2-ről pedig még megtekintés nélkül lemondtam...
Szerintem QV-ból vagy jó állapotút ami ritka...vagy semmiet!!
12008-01-05 14:10:58 // 58552
A következő áll benne szó szerint.....
Befecskendező rendszer üzemzavar
(egyes változatokon/piacokra)
A fény kigyullad, amikor a gyújtáskulcsot MAR állásba fordítjuk, de ki kell aludnia, mihelyt a motor beindult.
Az 1.3/1.4 motoroknál a gyújtáskulcs MAR állásba fordítása után 3-4 másodpercen belül a fénynek ke kell aludnia.
Ha a lámpa nem alszik ki, vagy menet közben kigyullad, keressük fel a legközelebbi Alfa Romeo márkaszervízt.
De szerintem ez azért mást is jelenthet.
Ami biztos, nem árt egy szakival megnézetni :-)))
Befecskendező rendszer üzemzavar
(egyes változatokon/piacokra)
A fény kigyullad, amikor a gyújtáskulcsot MAR állásba fordítjuk, de ki kell aludnia, mihelyt a motor beindult.
Az 1.3/1.4 motoroknál a gyújtáskulcs MAR állásba fordítása után 3-4 másodpercen belül a fénynek ke kell aludnia.
Ha a lámpa nem alszik ki, vagy menet közben kigyullad, keressük fel a legközelebbi Alfa Romeo márkaszervízt.
De szerintem ez azért mást is jelenthet.
Ami biztos, nem árt egy szakival megnézetni :-)))
ystuc2008-01-05 14:06:16 // 58551
TS-hez van könyvem... Nem bizti, hogy ugyanaz...
Zoli2008-01-05 14:04:37 // 58550
Köszönöm a válaszokat!!!
Lehet, hogy az enyémet is a tötymörgés zavarja. az enyém boxer. ezt eddig elfelejtettem írni. Most lett meggenerálozva 800km van benne és 3000 fölé még egyszersem forgattam, átlagosan 2000-es fordulaton járok... lehet hogy csak ennyi a baj.
Ystuc: megköszönöm ha hétfőn megnézed, hogy mit ír a fáma....
Üdv,: Zoli
Lehet, hogy az enyémet is a tötymörgés zavarja. az enyém boxer. ezt eddig elfelejtettem írni. Most lett meggenerálozva 800km van benne és 3000 fölé még egyszersem forgattam, átlagosan 2000-es fordulaton járok... lehet hogy csak ennyi a baj.
Ystuc: megköszönöm ha hétfőn megnézed, hogy mit ír a fáma....
Üdv,: Zoli
ystuc2008-01-05 13:48:36 // 58549
Na, akkor válasz megjött. :-)
ystuc2008-01-05 13:46:38 // 58548
Most a melóhelyemen vagyok, nincs nálam a kezelési útmutatója az autónak. De ha holnapig nem kapsz választ, akkor utánanézek neked benne.
Selmak2008-01-05 13:46:08 // 58547
Motor hibajelző. Akkor is heciáskodik ha valamelyik szenzor határétéken kívül mér, mint nekem legutóbb a JTD. Hideg volt. A gép is le volt hülve, csupa jég az ablakok. Ment klima és hátsóablakfűtés + nem mertem forgatni erre néhány km után pilácsolni kezdett a motordiagnosztika. Leállok. Pöcre indúl. Gázra rendesen regál, húz rendesen. Leraktam beosztottamat házánál, bementem kávézni. Hazafele odaléptem neki, rögtön kialudt. Lelke van drágának, nem szereti a tögymörgést.
Satti2008-01-05 13:45:51 // 58546
Elméletileg sztem akkor is vlágíthat, ha már nem az gazi az LMM, vagy a gyertyák, vagy a lambdaszonda, vagy mitudomén:-)
Zoli2008-01-05 13:41:47 // 58545
Nem ég mindig, csak néha kigyullad, ég 5-10 percet (menet közben) majd elalszik...
aztán valamikor 1 hétig semmi. de mikor ég akkor sem jár bután, nem háromhengerezik, nem rőtlen szóval semmi.... Azt jó lenne kideríteni ,hogy mi aktiválja ezt a lámpát... Azt hittem hogy ez valami féle check engine lámpa. Nem gondoltamvolna, hogy ennyire lényegretörő a jelölés... Ja és köszi a Felvilágosítást. :) :)
aztán valamikor 1 hétig semmi. de mikor ég akkor sem jár bután, nem háromhengerezik, nem rőtlen szóval semmi.... Azt jó lenne kideríteni ,hogy mi aktiválja ezt a lámpát... Azt hittem hogy ez valami féle check engine lámpa. Nem gondoltamvolna, hogy ennyire lényegretörő a jelölés... Ja és köszi a Felvilágosítást. :) :)
ystuc2008-01-05 13:36:08 // 58544
Hát ha tudod, akkor miért kérdezed? :-)))
Ha egyfolytában világít, akkor ott baj van...
Ha egyfolytában világít, akkor ott baj van...
Zoli2008-01-05 13:33:20 // 58541
Sziasztok!
kezdő 145-ös tulajként érdeklődnék, hogy mit jelez a műszerfalon lévő kis befecsszelep???? Köszi! Üdv.: Zoli
kezdő 145-ös tulajként érdeklődnék, hogy mit jelez a műszerfalon lévő kis befecsszelep???? Köszi! Üdv.: Zoli
12008-01-05 13:14:45 // 58539
Teljesen egyetértek a második felével a leírtaknak...
ystuc2008-01-05 13:12:28 // 58538
Így van. Biztos meglehet szépen csinálni... De azért a jó dolog, ha a vevő tud ilyesmiről. Én a 33-ast vettem úgy, hogy elfelejtettek szólni róla, hogy az eleje korábban rommá volt törve.
És most jön az alfás összetartás. Kinek az irányába legyünk inkább összetartóak...? Aki elakar adni egy autót, és elhalgatjuk így az esetleges korábbi hibáit, vagy a vevő irányába, akinek meg elmondjuk? Mindkét fél alfás... Na...? Jó kérdés, mi? :-)
És most jön az alfás összetartás. Kinek az irányába legyünk inkább összetartóak...? Aki elakar adni egy autót, és elhalgatjuk így az esetleges korábbi hibáit, vagy a vevő irányába, akinek meg elmondjuk? Mindkét fél alfás... Na...? Jó kérdés, mi? :-)
12008-01-05 13:08:39 // 58537
A borulásról tudtam, hiszen itt is ki lett tárgyalva anno bőven, de a belemenésre nem emléxem :-(
Mondjuk szerintem a borulást is meg lehetett profin csinálni, csak persze érteni kell hozzá, hogy mit hogyan nézzen meg rajta az ember...de ezt már a vásárlónak kell eldöntenie, hogy neki jó e így ez a példány
Mondjuk szerintem a borulást is meg lehetett profin csinálni, csak persze érteni kell hozzá, hogy mit hogyan nézzen meg rajta az ember...de ezt már a vásárlónak kell eldöntenie, hogy neki jó e így ez a példány
ystuc2008-01-05 13:02:28 // 58536
Hát, szegény QV kapott rendesen korábban... Borult is, meg bele is mentek hátulról...
12008-01-05 12:58:35 // 58535
A QV1 az Vega "ex"cartársé aki már elég régóta "inaktív.
Tresor2008-01-05 12:44:44 // 58534
Télleg lehet alkudni kinnt a Media Marktban? Ez durva. :-)))
Az én 146-osomat is kereskedésben vettem. Odamentem megnéztem, kipróbáltam stb. 1,250-re volt kiírva, én 1,200 -at mondtam rá átírással együtt. Felhívták a tulajt, 1,220 és leokéztam. :-))
A 145-ösöm 1,1-ért volt meghirdetve (magánszemély). Elmentem, kipróbáltuk, mondtam a srácnak, hogy 900-at tudok adni érte azonnal és egyből rábólintott.
Az más kérdés, hogy mind2-re rendesen kellett költeni. Csak amíg a 145-ösnél ezt tudtam, addig a 146-nál bíztam a szervízkönyv valódiasságában.
Az én 146-osomat is kereskedésben vettem. Odamentem megnéztem, kipróbáltam stb. 1,250-re volt kiírva, én 1,200 -at mondtam rá átírással együtt. Felhívták a tulajt, 1,220 és leokéztam. :-))
A 145-ösöm 1,1-ért volt meghirdetve (magánszemély). Elmentem, kipróbáltuk, mondtam a srácnak, hogy 900-at tudok adni érte azonnal és egyből rábólintott.
Az más kérdés, hogy mind2-re rendesen kellett költeni. Csak amíg a 145-ösnél ezt tudtam, addig a 146-nál bíztam a szervízkönyv valódiasságában.
iAntenna2008-01-05 12:08:52 // 58533
értem én amit mondasz, csak arra akartam kijukadni hogy sajnos még mindig nagyon sok helyen (igen főleg nepperek) átbasznak, vagy megpróbálnak átbaszni az én tapasztalatom szerint. Az emberek még mindig abból indulnak ki hogy a kereskedő tuti az millás autón kb 400at zsebre nyom. Mégha ebből 200 az autó helyrepofozása akkoris. Ezért próbálnak alkudni.
Egyébként Németországba elmész pl tvt, vagy házimozit vásárolni akár egy Media Marktba, ott olyan 5-10% simán alkudható. Ismétlem BOLTban. Ha nagyobb értékű cuccot veszel, akár egy pc akár hűtő, vagy mosógép... néhány eurot tudsz alkudni. Én megdöbbentem mikor fater nekiállt osztozkodni hogy hát így úgy meg mennyit lehetne, és a boltos rávágta hogy egy pillanat megkérdem a bosst, majd jött hogy hát izé tudnak 50 eurót engedni a 600 eurós cuccból... szal érdekes...
Egyébként Németországba elmész pl tvt, vagy házimozit vásárolni akár egy Media Marktba, ott olyan 5-10% simán alkudható. Ismétlem BOLTban. Ha nagyobb értékű cuccot veszel, akár egy pc akár hűtő, vagy mosógép... néhány eurot tudsz alkudni. Én megdöbbentem mikor fater nekiállt osztozkodni hogy hát így úgy meg mennyit lehetne, és a boltos rávágta hogy egy pillanat megkérdem a bosst, majd jött hogy hát izé tudnak 50 eurót engedni a 600 eurós cuccból... szal érdekes...
Satti2008-01-05 11:19:10 // 58532
Egyébként a vendéglős példát az arányok miatt mondtam, mert nem mindegy, hogy egy kaján van 200-300 %, és sokat adnak el belőle folyamatosan, vagy egy autón van 5-10 %, és nem tudni, mikor mennyi kel el belőle. Mindenki pénzből él, senki nem kedvtelésből árul, csak jó magyar szokás szerint az a beidegződés egyből egy autókereskedésben, hogy persze, ugyan menynit keres majd rajta.
Elsősorban a neppereket lehetne cikizni, akik háztól árulják au autókat de semmilyen járulékos kőltséget nem fizetnek, és még felelősséget sem vállalnak, egy kereskedés, kőteles fél év szavatosságot vállalni, ezt a törvény is előírja, ill. minden autóhoz kell lenni állapotlapnak, amit hivatalos erre alkalmas szervízben kell kiállítani, ha az nincs egyből lehet nyugodtan szólni a fogyasztóvédelemnek, ill. elviszed egy állpotfélmérésre, és egyből össze lehet hasonlítani a két állapotlapot, hogy valósat adtak, szóval sok lehetőség van a vásárlás előtt, csak ki kell használni, és akkor nem lehet utólag bosszankodni.
Elsősorban a neppereket lehetne cikizni, akik háztól árulják au autókat de semmilyen járulékos kőltséget nem fizetnek, és még felelősséget sem vállalnak, egy kereskedés, kőteles fél év szavatosságot vállalni, ezt a törvény is előírja, ill. minden autóhoz kell lenni állapotlapnak, amit hivatalos erre alkalmas szervízben kell kiállítani, ha az nincs egyből lehet nyugodtan szólni a fogyasztóvédelemnek, ill. elviszed egy állpotfélmérésre, és egyből össze lehet hasonlítani a két állapotlapot, hogy valósat adtak, szóval sok lehetőség van a vásárlás előtt, csak ki kell használni, és akkor nem lehet utólag bosszankodni.
Kau2008-01-05 11:17:14 // 58531
Sport lambdaszonda :))))))))))))) Király!
Be ne dőljetek neki. Vagy vegyetek NGK lambdát, ami a 145/146-hoz van. Kb 20 e.
Vagy Bosch-t, ami kicsit drágább.
Az alapjárat ingadozását legtöbbször orvosolja a pillangószelep és környékének tisztítása. Ha még nem próbáltátok, vagy nem mostanában, akkor előbb ezt érdemes megpróbálni. 80%-ban ez a gond.
Be ne dőljetek neki. Vagy vegyetek NGK lambdát, ami a 145/146-hoz van. Kb 20 e.
Vagy Bosch-t, ami kicsit drágább.
Az alapjárat ingadozását legtöbbször orvosolja a pillangószelep és környékének tisztítása. Ha még nem próbáltátok, vagy nem mostanában, akkor előbb ezt érdemes megpróbálni. 80%-ban ez a gond.
Satti2008-01-05 11:12:12 // 58530
Annak aki nem ért hozzá, mindig azt szoktam tanácsolni, hogy nézesse teljesen át, ne sajnálja a pénzt egy komplett állapotfelmérésre, manapság, már mindenre van lehetőség, és akkor nem lesz csalódás és probléma, ez ilyen egyszerű.
A 70-80 %-ot kicsit irreálisan soknak tartom, amit írtál, mert akkor úgy nézne ki, hogy az 1 millás autót, 1.7-ért árulják, ami azért marhaság:-)
Egyébként meg mindenkinek saját joga eldönteni, hogy azon a bizonyos helyen vesz e autót, vagy sem, nem kötelező, ez nem erőszak, ha vmi nem szimpi, meg sem kérdezem, akkor nem lehet utólag duzzogni.
A 70-80 %-ot kicsit irreálisan soknak tartom, amit írtál, mert akkor úgy nézne ki, hogy az 1 millás autót, 1.7-ért árulják, ami azért marhaság:-)
Egyébként meg mindenkinek saját joga eldönteni, hogy azon a bizonyos helyen vesz e autót, vagy sem, nem kötelező, ez nem erőszak, ha vmi nem szimpi, meg sem kérdezem, akkor nem lehet utólag duzzogni.
Átok79146TD2008-01-05 11:03:57 // 58529
:)))
akkor sajna mmegeszi...
ja így értem..:)
nálunk mikor vettük asszonynal leesett az álla hogy ilyen szép autónk lesz...::))))))
akkor sajna mmegeszi...
ja így értem..:)
nálunk mikor vettük asszonynal leesett az álla hogy ilyen szép autónk lesz...::))))))
iAntenna2008-01-05 11:02:18 // 58528
Persze!
Csak érdekes hogy alul nem hagy tócsát, mégis elmegy valamerre.
De mondom, csak eddig a szintig.
Persze hogy telóztam, hiszen az ő álma volt az Alfa, nekem meg a boxer. :D
Meg közös autó, az ő nevén szóval valahogy mégis illet megkérdezni. :D
Csak érdekes hogy alul nem hagy tócsát, mégis elmegy valamerre.
De mondom, csak eddig a szintig.
Persze hogy telóztam, hiszen az ő álma volt az Alfa, nekem meg a boxer. :D
Meg közös autó, az ő nevén szóval valahogy mégis illet megkérdezni. :D
Átok79146TD2008-01-05 10:59:45 // 58527
telóztál a főnöknek...)))))
ez teccik...:)))))
ez az olajfogyi érdekes dolog....gondolom azért majd megnézeted ha lehetőséged lesz rá.
ez teccik...:)))))
ez az olajfogyi érdekes dolog....gondolom azért majd megnézeted ha lehetőséged lesz rá.
iAntenna2008-01-05 10:55:20 // 58526
csak tudod az emberek könnyebben csalódnak mint felejtenek el egy rossz élményt. Én se fogok oda visszamenni soha a kereskedésbe, viszont néróéket lehet meglátogatom még ha úgy hozza a sors. Tehát ott én kb 50ezret alkudtam le, amit úgy érzem hogy nem sok. És reális volt az ár. 670ér kínálták és 620ér hoztuk el, de mikor mondom hogy 600 van nálam, telefonált hogy a tulaj 620ér oda adná, nem gondolkodtam sokat hogy megéri-e vagy sem. Én is telóztam egyet a Főnöknek (páromnak) és már nyélbe is csaptuk a dolgot. Nem éreztem magam átverve. Vannak hibái, mert egy olyan szar rádió volt benne, ami még szerintem a trabantokból lett áthelyezve, meg kő felverődések, meg ami furcsa hogy az olaj bizonyos szinten eltünik. Viszont az alsó jelölő fölött kb egy centivel megáll.Ott marad, tehát ha telenyomom, akkor elmegy annyi hogy azon a szinten maradjon, dehát Alfa... :D Olasz gépcsoda.
Átok79146TD2008-01-05 10:48:58 // 58525
......hülyén.....
:))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))
Átok79146TD2008-01-05 10:48:04 // 58524
értem hát....:)
szerény véleményem szerint legalábbis errefelé kezd megint visszajönni a nem lehúzós szemlélet....
ez a kis kereskedés több autót ad el mint a vele szemben lévő 2szer akkora telephellyel rendelkező "nagyobb".ott nezett szerelőhaver sharant...két hónapig hitegették hogy mostmáraztán tényleg összerakják és ki lehet próbálni...:)))
szerinted megvárta??:))))
szerény véleményem szerint legalábbis errefelé kezd megint visszajönni a nem lehúzós szemlélet....
ez a kis kereskedés több autót ad el mint a vele szemben lévő 2szer akkora telephellyel rendelkező "nagyobb".ott nezett szerelőhaver sharant...két hónapig hitegették hogy mostmáraztán tényleg összerakják és ki lehet próbálni...:)))
szerinted megvárta??:))))
iAntenna2008-01-05 10:45:29 // 58523
igazából az oldal és Miki tartotta meg bennem az Alfa imádatot. :D Nézegettem az oldalakat, a tagokat. És éreztem ide akarok tartozni, villantani és inteni az utakon. Hogy nézne ki most ha egy Civiken lenne egy alfa amore felirat... :D
Tedi2008-01-05 10:44:12 // 58522
Igen, azt hiszem most írtam le harmadszor, hogy mit tapasztaltam a győrsági QV-ról :))
iAntenna2008-01-05 10:43:52 // 58521
végül NéroM5nél Miki pajtással mi is pozitív hozzáállást tapasztaltunk. Mikor átvittük a szerelőhöz hogy alánézzünk, a főszervizes nézi. Hú ez egy boxer. Gyere Józsi, ezt nézd meg ezek még motorok voltak, nem mint az a szar amin dolgozol (egy 147es). Aztán mély sóhaj... hát biza a Fiat hozott pénzt nekünk, de a motorjait megtarthatnák. Egy idős bácsika volt de nagyon kedvesen állt hozzá. Elötte Pápán voltunk és a srác nagyon dícsérte az autót aminek a motorterében a kábelek össze-vissza, a gumi csövek megtörve, alul olaj folt, és saaaaaaaaaaaajnos nincs most ideje eljönni velünk próbaútra. szal érted.
Átok79146TD2008-01-05 10:42:40 // 58520
akkor ez az amiről már volt szó itt az amoren....
Tedi2008-01-05 10:40:13 // 58519
Én az elsőt venném meg, még akkor is, ha ültetve van. Ki lehet venni a koni gátlókat, meg ültető rugókat, el lehet adni és lehet helyette venni gyáriakat. A QV egyébként is ültetve volt 2 centit.
A ketteskét, a győrságit már több, mint fél éve hirdeti a srác. Anno, amikor QV-t kerestem, megnéztem. Egy korombeli srác a tulaja, motorikusan nem is nagyon volt vele gond azt leszámítva, hogy szerintem nem ment annyira, mint kéne neki. Esztétikailag viszont nagyon tré volt. Belül le van lakva, kívül meg van pár horpadás, meg egy kis ez-az.
A ketteskét, a győrságit már több, mint fél éve hirdeti a srác. Anno, amikor QV-t kerestem, megnéztem. Egy korombeli srác a tulaja, motorikusan nem is nagyon volt vele gond azt leszámítva, hogy szerintem nem ment annyira, mint kéne neki. Esztétikailag viszont nagyon tré volt. Belül le van lakva, kívül meg van pár horpadás, meg egy kis ez-az.
Átok79146TD2008-01-05 10:38:21 // 58518
igazi üzletember...:))))
boyci2008-01-05 10:37:36 // 58517
akkor remélem meg is marad neki jóóóó sokáig!!! :))
Online tag
2
Vendég2
599
Fórum
Friss topicok
- Alfa reklám
- Csevegés (Á la Alfa Rom...
- Coffee - Minden ami kávé
- 4C
- Retrovízió - A '70-es, ...
- Giulia