Tagok >> tipoatti >> GT 1,9 Mjet 16V Distinctive

GT 1,9 Mjet 16V Distinctive - főkép

Blog

2014-01-30
Búgás, nyifogás OFF

Gyönyörű GT-nk elég sokáig állt a korábbiakban elvégzett szépészeti beavatkozások miatt. Még nyáron, a lerakása előtti utolsó nagyobb úton megszólalt halkan a jobb hátsó kerékagycsapágy, mely az elmúlt egy hónap alatt ( mióta újra használjuk ) karakteres morgássá alakult. A "szokásos", felső lengőka Tovább »

2014-01-11
Teljes makeup

Ma elhoztam Zé.-től. Nem lett elkapkodva, igazából ráért a dolog. Gyönyörű, karc,-és horpadásmentes lett a nero bella. Kapott friss olajat, és az összes szűrőt is cseréltettem. Kaptam a Mestertől új márkajelzéseket előre és hátra. A napokban átszilenteztetem a felső lengőkarokat is... Tovább »

2013-06-12
Patika test project

Leadva a bella nero GT Zé.-nek... Tapasztalatból tudom, hogy fehér holló előfordulási mennyiségével vetekedő potenciális vevők - ki tudja, milyen indíttatásból - 2,5M Ft. környékén már elvárják az irreálisan csacsi-ragyi szalonállapotot a karosszérián, teljesen mindegy a típus, az évjárat, vagy a f Tovább »

2013-01-23
GabCsi, és az ő kis szereldéje.

Első fékbetétek cseréje, TEXTAR betétek kerültek fel. Ezek állítólag kevésbé hajlamosak a későbbiekben csikorogni. Cserélve lettek az első helyzetjelzők is, szép fehér fényű izzókkal. Hogy hol? MÉTA autó szerviz, XVIII. Méta u. AJÁNLOTT!!! Fentiek után ettünk egy qvvajó hambit. Ez azonban é Tovább »

2013-01-08
Kis szerelde, avagy Zé. miért is egy Isten.

Hogy miért? Mert az. Pont. Sok év tapasztalata és nála eltöltött idő után bátran jelentem ezt ki. Az biztos, hogy jelentősen járult hozzá ahhoz a tényhez, hogy ennyi Alfa birtoklása és szereltetése ellenére még megvan a zacseszom mindkét golyóval - nem szúrtam bele semmit, és nem metszettem még le m Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:GT 1,9 Mjet 16V Distinctive
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2007
 • Színe:nero carbonio
 • Jellemzők:
  Hamarosan... Ma hozta meg a tréler ( 09.15 ). Műszakilag HIBÁTLAN, mint az új!!! Rendszeresen szervizelt, vezetett belgiumi szervizkönyves. Gyak. zsír új gumikkal szerelve érkezett...

  GYÖNYÖRŰ ( a típus, ez a bella minimális beavatkozásokat igényel még azért ) :)

  EURO4
 • Extrák:
  Egy jól felszerelt distinctive kivitel, facelift belsővel, navigációval, integrált GSM-mel+BOSE hi-fi
 • Egyéb:
  Belgiumból "saját szakállra" - eladásra. :)

Fotóalbum