Tagok >> Kadalfi >> 147 1.9 JTD 16V

147 1.9 JTD 16V - főkép

Blog

2017-03-22
Elmúlt év.

Ezek történtek velünk az elmúlt évben. Generátor feszültség szabályozó meghalt,kicserélve.Ha már szét volt szedve a szabadonfutót is cseréltük. Bal első lámpa belseje szétperget,csere újra. Kipufogó rezonátor cső piszkosul el kezdett zörögni,pedig kívülről teljesen jónak nézett ki,lecserélve. A Tovább »

2016-01-17
Vezérlés

Megint egy kicsit megkésve. Kb.2 hónapja,213000km-nél,ki lett cserélve a vezérlés és a hosszbordás szíj is,görgőstől,mindenestől. Olaj is cserélve lett,természetesen selénia,plusz,összes szűrő. Tovább »

2015-09-07
Futómű

Nyaralás előtt átnézettem a futóművet,ezek lettek rajta cserélve: Hátul:-kereszt lengőkarok -csonkállvány alsó szilentjei,J.B. Elől:-jobb felső lengőkar -alsó lengőkarok középső szilentjei -jobb alsó lengőkar,belső első szilent -stabilizátorrudak J.B Teljes a csend az autóban! Korfut zökkenő Tovább »

2015-05-10
Kuplung,stb

Bekerült az új kuplung és kettőstömegű,kicsit még szokatlan,de már nem kell elhajtogatnom a váltókart minden válltásnál.☺ A héten megérkezett az új szőnyeg garnitúra is,egész szép munka. Tetőcsomagtartót is rendeltem,az is megérkezett,de még nem volt időm rápróbálni. És a lényeg,tegnap felk Tovább »

2015-04-23
Kuplung,stb.

Kuplung,kettőstömegű. Több mint egy éve tagja vagyok a közösségnek,és még nem írtam semmit a csodáról,most egy kicsit pótolom. Már mikor megvettem az autót,vacakolt a kuplung,de akkor még lehetett orvosolni,egy főmunkahenger cserével. Eddig bírta.:-( Így elérkezett a teljes kuplung cseréjének id Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum