Mutasd

>> Esemény2024-04-25

Bár picit megkésve , de mégis úgy kerek a történet ha így itt leírom. Szóval mikor megvettük az autót a rövid távok miatt kellett egy Benzines, ugyanis akkor kezdte a kislányom az óvodát a szomszéd faluban. Konkrétan még át sem volt íratva az autó amikor kiderült hogy a "nagy" lányomnak tesója lesz . :)
Eddig minden szép, mert nyilván elfér két gyerek a kombiban , na de itt jött a csavar, ugyanis nem tesója lesz, hanem tesói. :) :) Szóval egyből nagy családosba csöppentünk, és nyilván való volt hogy sajnos 3 gyerek ülés már nem fér el az Alfában :(
Így meg kellett hoznunk a döntést családilag, a családért hogy egy időre el kell engednünk az Alfa kezét és kell vennünk egy nagyobb autót.( nem kell mondanom hogy a szívem megszakad, de ugyanakkor nagyon örülünk. )

A választásunk egy Seat Alhambrára esett 2011-es évjárat 2.0 Cr Tdi és DSG váltóval van szerelve. Nagyon jól felszerelt ( xenon, panoráma tető , DSG , navigáció , stb stb .)
egyenlőre nagyon jól muzsikál, és elférünk benne. de hát na...

Ami biztos hogy 1-2 éven belül újra lesz Alfánk, 2. autóként. már most keresgetem hogy milyet is kéne ... :) Addíg is maradok lelkes olvasója a blogjaitoknak. köszi hogy elolvastátok. :)