156 1.6 TS 16V - főkép

Blog

2013-10-02
féktárcsa csere

Már egy ideje ütött az első pár féktárcsa és látványosan el is volt kopva, így új pár csere fékpofával, kombinálva a 10.000 kilóméterenkénti olaj és szűrőcserével. 151.116 Km-nél Tovább »

2012-06-16
Váltóolaj szivárgás

A váltóolaj már a megvétel óta enyhén szivárgott, elengedett a tömítő paszta. Az utántöltés során nem sok hiányzott, de elérkezett a javítás ideje. Így váltó szétszedés, régi paszta levakarása, majd újratömítés következett. És akkor már olajcsere, szűrő, légszűrő is. Volt egy titokzatos hang, egyf Tovább »

2012-01-25
első lengőkarok cseréje

2011. őszén elkezdett az első felfüggesztés csúnyán nyikorogni, és a vezetési élmény sem volt az igazi, hiába, itthoni utak... Műszakin, és kartercserén is jelezték, hogy bizony mindkét oldalon a lengőkarok bőven cserére szorulnak. Január elején megvettem a 2 alsó 2 felső és 2 stabilizátor rudat, e Tovább »

2012-01-05
bőr ülések

Itt az Amorén találtam a hirdetések rovatban eladó fekete bőrüléseket. Hála András bácsinak (Tatabánya), hamar nyélbe is ütöttük az üzletet. Az ülések jó állapotban voltak, és nem angliai importból származott a donor. Magam álltam neki az ülések és oldalkárpitok cseréjének, ami azért szopás volt a Tovább »

2011-12-18
embléma-karter

Végre a működési problémákon túl is jutott keret a megjelenés javítására. Lecserélésre került az első és hátsó embléma, ami ugyebár típushiba, hogy teljesen elkopik-összemosódik. Felkerült alulra egy műanyag motorvédő kartell, és lett pótolva némi váltóolaj előtte. Plusz a műszaki is két évre letud Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 TS 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:metálezüst
  • Jellemzők:
    Az autót 2011 áprilisában vettem, úgy, hogy előtte elvittem állapotfelmérésre. A jobb eleje és a hátulja volt enyhén törve, de ezek szépen javítva voltak, általános állapota jó volt. Első tulajdonostól, egy kereskedőn keresztül.
    Azóta elkezdtem az apróbb-hibás alkatrészek pótlását, kapott egy 16-os alufelnit új nyári gumikkal, és jelenleg szerelőnél van, hogy az összes cserélendő olajat és egyebet kicseréljék.
  • Extrák:
    -ABS
    -Fekete Momo bőrülések
    -Könyöktámasz
    -Klíma
    -Elektromos, fűthető tükör
    -Elektromos fényszóró állítás
    -Ködlámpák
    -Riasztó, központi zár
    -Légzsák 4 vezető oldalon és az oldallégzsák az ülésekben
    -Állítható kormánymagasság
    -Szervó kormány
    -Fedélzeti komputer

Fotóalbum